Fotograaf: GLady (pixabay.com)

Tuinen bij bedrijven

Een natuurrijke bedrijfstuin is een verzorgd en aansprekend duurzaam visitekaartje naar bezoekers, medewerkers en de buurt. De tuin vormt een inspirerende plek om te pauzeren of te overleggen. Met een natuurrijke tuin bij je bedrijf investeer je in een bloeiende, levende werkomgeving die verfrist, verwondert en inspireert.

De professionals van Wilde Weelde helpen je graag om op een creatieve manier een statement te maken. Bijvoorbeeld over het ondersteunen van de soortenrijkdom in jouw bedrijfsomgeving. Denk daarbij aan een kleurrijke vlindertuin, een bloeiend groendak met sedum en inheemse kruiden, vleermuiskasten aan de gevel of nectarplanten voor hommels en bijen. Laat een insectenhotel ontwerpen voor solitaire bijen als nuttig kunstwerk. De buitenruimte rond het pand kan ook ingericht worden met bessendragende heesters en nestkasten voor meer vogelleven.

Kortom: er is heel veel mogelijk. Wilde Weelde-adviseurs helpen je graag op weg.

 
doorzoek de site
 

- Tip 19 -

Maak eens zelf potgrond van oud blad. Verzamel het blad in een zak (luchtdoorlatend) en strooi er een beetje kalk bij en wat compost. Na een jaar heb je een mooie bladaarde.

 

Zoekt u een bedrijf?

Met behulp van onze interactieve zoekfunctie kunt u Wilde Weelde bedrijven vinden.

Volg Wilde Weelde ook op Facebook en Twitter