Een robuuste waterpomp

Mh2o een robuuste waterpomp

Natuurlijk is het onmogelijk om een nieuwsbrief met het thema water te maken zonder de waterpomp van Mh2o aan te halen. Deze pomp is ontstaan vanuit de ervaring van Wilde Weelde lid De Twee Heren. Sinds vorig jaar is hij beschikbaar voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare waterpomp voor grond-of leidingwater.

Het productaanbod van Mh2o bestaat uit twee typen handpompen. De pompen zijn in eerste instantie ontwikkeld voor gebruik op speelplaatsen, maar komen ook tot hun recht in veel andere situaties. Bijvoorbeeld als drinkplaats voor dieren bij een kinderboerderij, als tappunt voor water in een moestuin of als onderdeel van natuur- en educatieprojecten.

De pompen zijn volledig gemaakt uit corrosiebestendige materialen om langdurig een probleemloze en onderhoudsvrije werking te kunnen garanderen. Bij het ontwerp van de pompen is veel aandacht uit gegaan naar gebruiksgemak en veiligheid. Zodoende zijn de pompen van Mh2o in beide uitvoeringen door kinderen van vrijwel alle leeftijden veilig te bedienen.

Het is de bedoeling voor 2016 om het aanbod aan accessoires uit te breiden. Denk hierbij aan watergoten, vlonders en verhoogde modellen. Uiteraard allemaal net zo robuust en duurzaam als de pompen zelf zodat ook op de ‘wildere’ plekken een lang leven gegarandeerd is.

Doordat alles in eigen beheer en gewoon in Nederland gemaakt wordt zijn maatwerk oplossingen geen probleem. Mede door de inzet van vele Wilde Weelde leden, die de pompen enthousiast in hun projecten opgenomen hebben staan er door heel Nederland inmiddels heel wat Mh2o waterpompen.

Timo Smith