Meanwhile op de Floriade

‘De tuin van De Wilde Weelde met de bank, de wand van boomstammen en overal het hergebruikte materialen is voor mij het duidelijke hoogtepunt van de Floriade. Het hergebruik van materialen zonder dat het afbreuk doet aan esthetiek én de natuur. Echt prachtig. Nadat ik hem ontdekte, ben ik ondertussen nog 4 keer op de floriade geweest en bezoek ik steeds de tuin als eerst, hij werkt kalmerend en sluit precies aan bij mijn wensen en uitgangspunten voor een tuin en een toekomstige woning.’

Reactie van een bezoeker op de website van Wilde Weelde

3 gedachten over “Meanwhile op de Floriade”

 1. Wat een enorme groene verrassing en tuin inspiratie bij de Groene Weelde op de Floriade!
  Voor mens, insect en bij een groene oase.
  Ik heb ervan genoten! Dank je wel, Anna Kuijper

  Beantwoorden
 2. Een van de betere inzendingen van de Floriade. Sterkste punt vond ik het Show don’t tell gehalte: laat zien wat je boodschap is in plaats van eindeloze teksten aan de wand. Bovendien hing er afgelopen woensdag een prettige sfeer in jullie tuin. Komt door een sterk ontwerp en een sterk team denk ik.

  Met vriendelijke groet,
  Jory

  Beantwoorden

Plaats een reactie