Spectaculaire beelden en.. wat heb jij daar liggen…???

Flinke stappen

Afgelopen weken zijn er heel flinke stappen gezet bij de Floriade. Het straatwerk krijgt mooi vorm, wanden zijn gestapeld, de vijver voorzien van water en vooral: de tegelbank is af en “ontgraven”. Onderstaande beelden spreken voor zich.

Materiaal gezocht

En verder de vraag: wat heb jij daar liggen?? Want wellicht heb je wel mooi spul over uit een tuin wat uitstekend van pas kan komen bij de Floriade. Of beplanting ter aanvulling (zie de plantenlijsten). Ook hout en voornamelijk stammen worden nog dringend gezocht.

Giften en reclame

De Floriade biedt de kans om vernieuwende producten te showen die passen in de tuin en de filosofie, tegen een financiële bijdrage. Of misschien wil je meedoen, maar lukt het niet qua tijd en planning? Overweeg dan een gift! Andere creatieve ideeën zijn van harte welkom! Meld je bij info@speeltoestel.nl (Gerben Welles) of info@deduurzametuin.nl (Sjaak Willemstein).

Beeldverhaal

Het pronkstuk van de tuin is onthuld afgelopen week. Hieronder een beeldverhaal van het bouwproces.

Meewerken

Zoals bekend: hulp is altijd welkom, maar LET OP! Zonder aanmelding kom je het Floriade terrein niet zomaar op. Dat wordt natuurlijk heel graag voor je geregeld als je komt, maar dat kost tijd.
Daarom: minimaal twee dagen van te voren je komst melden en je naam, bedrijfsnaam en telefoonnummer doorgeven aan floriade@wildeweelde.nl.

Ben je van plan meerdere dagen te komen? Fijn! Neem dan even contact op of een pas op naam mogelijk is. Daar zijn wat eisen aan verbonden, dus goed om even te overleggen en je te informeren.

Praktische info

  • Parkeren kan bij “Lesplaats”: https://floriade.com/nl/floriade-preview/route-naar-floriade-preview/auto/, vanaf daar ca. 15 minuten lopen.
  • Mocht je veel gereedschap of materiaal meenemen (overleg even), dan kun je ook met de auto bij het terrein op. In dat geval moet je wel tevoren aangemeld worden.
  • Het terrein is op Utopia eiland. Bij het einde (of begin) van de kabelbaan.
  • Starttijd 9 uur, melden bij Marsay Deeben van Soontiens.
  • Laat even weten wanneer je komt helpen en geef naam en telefoonnummer door via floriade@wildeweelde.nl

Plaats een reactie