Meer natuur in stadsparken

Groene parken vol leven, inspiratie en ontspanning

Natuurlijke parken vormen een belangrijke bron van schone lucht, verkoeling en verzachting. Het zijn bij uitstek plekken van ontspanning en inspiratie.
Voor ontwerp, aanleg en onderhoud van parken vanuit een natuurlijke benadering, ben je bij Wilde Weelde bedrijven aan het beste adres.

Een park hoeft niet alleen te bestaan uit een grasveld en hier en daar een solitaire boom. Combinaties van gebruiksgazon met stukken wilde bloemenweide bijvoorbeeld, brengen parken letterlijk tot leven.

Wilde Weelde bedrijven kennen creatieve oplossingen voor bijvoorbeeld speelelementen voor kinderen en rustelementen voor ouderen. Plantenkeuzes (nectarplanten, bessendragende heesters en bomen) voor vogels, vlinders, bijen, hommels en andere insecten.

Natuurlijke parken worden zo plekken waar de natuur en het leven op alle niveaus ervaarbaar is; tot diep in het hart van steden.

 
doorzoek de site
 

- Tip 36 -

Tuinpaden van halfverharding laten goed regenwater door. Halfverharding is: schelpen, grind, houtsnippers, zand. Ook een halfopen bestrating met klinkers zorgt voor een goede afvoer.

 

Zoekt u een bedrijf?

Met behulp van onze interactieve zoekfunctie kunt u Wilde Weelde bedrijven vinden.

Volg Wilde Weelde ook op Facebook en Twitter