Bedrijven test

Clear filter
Plantador
Zwolseweg, 4167414 KD DeventerOverijssel0647328512https://plantador.nl/Alex KamphuisEcologisch tuinontwerp, -aanleg, en -onderhoud. Duurzaam bouwwerk zowel binnen als buiten alsook installatiewerkzaamheden.
De Goudsbloem Tuinonderhoud
Bakkersgilde 43994 BD HoutenUtrecht0625175250Lia van den HengelAls zelfstandige onderhoud ik tuinen in Houten, Utrecht, Zeist en directe omgeving. Van maandelijks onderhoud tot een incidentele klus en alles ertussenin. Naast particuliere tuinen kunnen het ook schooltuinen, volkstuinen, kleine tuinen van o.a. sociale of duurzame bedrijven/instellingen betreffen of de tuin van een wooncomplex. Ik verzorg graag het tuinonderhoud voor u; voor als u er geen tijd voor heeft, u de tuin niet (meer) kunt onderhouden of niet beschikt over de juiste tuingereedschappen. Neem gerust contact op als u uw tuinzaken wilt bespreken.
StadsOase
Nieuwe Haven 293114AB SchiedamZuid-Holland0650862831https://www.stadsoase.euMaarten BreeijenStadsOase is een coöperatie van vijf ondernemers met een gedeeld enthousiasme voor natuur, stedelijke ecosystemen, en avontuurlijk spelen. Deze vertalen we sinds 2015 in het vergroenen van o.a. schoolpleinen en speelterreinen, (buurt)tuinen en andere groene en duurzame projecten in de regio Rijnmond.
Den Haag
Winkelhaak 75 e2495 AX Den HaagZuid-Holland015-7504948https://astrumgroen.nl/nl/Wibo NoortAstrum tuin- en groenprojecten is een veelzijdig hoveniersbedrijf. Met de aanleg van onze tuinen houden wij rekening met de mens, dier en natuur. Voordat we een tuin aanleggen, maken we in overleg een tuinontwerp. Dit doen we aan de hand van een tekening door professionele tuinontwerpers. In dit stadium houden we direct rekening met onze belangrijke kernwaarden zoals natuurlijk, ecologisch, duurzaam, klimaatbestendig en professioneel. Zowel grote als kleine projecten zijn bij ons in goede, groene handen!
Soilhoveniers
Bezuidenhoutseweg 3712594 AR Den HaagZuid-Holland0628921152http://www.soilhoveniers.nlArjen KooimanWat je wens ook is, Soil Hoveniers maakt jouw tuin tot een plek waar je kunt ontspannen en genieten. Je kunt Soilhoveniers inhuren voor jouw tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud. Samen maken we een natuurlijke tuin die past bij jou
De Bijendirigent
Zaarbelinkdijk 3A7256 KL KeijenborgGelderland0617439073https://debijendirigent.nl/Lukas GroenDe Bijendirigent zorg voor de bijen in Nederland. De bijendirigent verhuurt volken van de inheemse zwarte honingbij aan bedrijven en particulieren, maar zonder honing-winstoogmerk! Doel hiervan is de herintroductie van de inheemse zwarte bij (apis mellifera mellifera) en daarmee behoud van biodiversiteit, natuurlijke spreiding, bestuiving en bewustwording. De Bijendirigent doet de verzorging en raszuivere teelt. De Bijendirigent houdt zich ook bezig met het ontwerp en aanleg van nestplaatsen voor solitaire wilde bijen en hommels. Daarvoor ik de Bijenberg ontworpen, een kunstmatige stijlwand, want de meeste bijen soorten nestelen in zand. De constructie ervan is ook bruikbaar voor het aanleggen of herstellen van natuurlijke stijlwanden. Zo helpen wij de grote diversiteit aan bijensoorten in Nederland. Maar ook helpen de bijen ons. De beste bestuiving wordt immers gerealiseerd als de diversiteit aan soorten groot is. Ik heb een lange geschiedenis in de creatieve sector. Die ervaring zet ik in, samen met kennis van en levenslange passie voor de natuur en de bijen, voor het ontwerpen van ecologische tuinen en het ontwikkelen van nieuwe ecologische oplossingen.
Green Cocktail Tuinontwerp
St. Antonielaan 3386821 GP ArnhemGelderland06 30 29 58 52https://www.greencocktail.nlLaura BuddeGreen Cocktail ontwerpt groene tuinen (en tuintjes) in de regio Arnhem | Nijmegen |Zutphen. Voor advies over aanpassingen aan een bestaande tuin, het maken van een beplantingsplan of een live schetssessie aan de keukentafel is Green Cocktail ook altijd te porren!
Stekkers
Gageldijk 33566ME UtrechtUtrecht0648855780Yessie Vanden BrandenKwekerij van planten voor je eetbare tuin en voedselbos. We werken op een natuurlijke manier, met biologische potgrond, zonder kunstmest en bestrijdingsmiddelen. Daarnaast werken we ook toe naar grotere projecten zoals het adviseren en aanleggen van voedselbossen en agroforestry.
Tuinvreugde
J.J.P. Oudkwartier 33723 ZA BilthovenUtrecht06 21290891https://tuinvreugde.nlMarcel EngeringhOnze natuurlijke tuinen blijven boeien. Door het ecologische evenwicht beschikken onze tuinen over weerstand tegen plagen en verrijken zij hun omgeving.
Gardens of Life
Frankestraat 1-B2011 HT HaarlemNoord-Holland06-12509410https://www.gardensoflife.nl/Maxime Parmentiernadere omschrijving
Ellen van der Wees
leliestraat 183702 CB ZeistUtrecht030 692186406-15697174https://plantaardigetuinvormgeving.comEllen van der WeesTuinonderhoud en tuinvormgeving, beplantingsplannen voor o.a. de droge tuin, ontwerp en aanleg, advies.
Buiten-gewoon Tuinadvies
Aelbertsbergstraat 1072023 CN HaarlemNoord-Holland0653680642https://www.buitengewoontuinadvies.nl/Francisca GaarthuisTuinontwerp, borderontwerp en beplantingsadvies van natuurlijke diervriendelijke en bloemrijke tuinen.
Gwendy in het Groen
Gerben Ypmastraat 68723 CR KoudumFriesland0647094148Gwendy WeversTuinontwerpen met inheemse beplanting, natuurvriendelijk, waterrijk, voor het creëren van een paradijs voor insecten, vogels, andere dieren en de mens. Ook voor luie tuiniers door weinig onderhoud, praktische insteek.
De Tuinen van MergenMetz
Utrechtseweg 4336865 CL DoorwerthGelderland+31 6 53 26 13 88https://mergenmetz.nl/Norbert MergenOnder de naam De Tuinen van MergenMetz tonen we de relatie tussen mens en gewassen. Dat zijn gecultiveerde gewassen, zoals historische en toekomstige groenten, wilde eetbare planten (groenten), sierplanten die eetbaar zijn, heilzame planten, verfplanten enzovoorts. Er is een voedselbos(rand) wat wij een Eetbare Siertuin noemen, een ecologische moestuin, herboristentuin en een sectie verfplanten. De Tuinen van MergenMetz verkoopt bijzondere planten (kruidachtige gewassen, heesters e.d.), zaden en ook boeken. We verzorgen (kook-)workshops, verlenen adviesdiensten, verzorgen presentaties, vergaderruimte en meer. Kleinschalig maar breed, niet onder één noemer te vangen 🙂
Projecten in het groen
Kortlandstraat 462922 XG Krimpen aan den IJsselZuid-Holland06.5421398806.54213988https://www.projecteninhetgroen.nlJacqueline VeltmanWij zijn een ecologisch, vrouwelijk hoveniers en tuinontwerpbureau. De tuinen die wij maken zijn tuinen waarin men zich prettig voelt maar waar zeker ook veel leefgebied is voor vogels, insecten en andere dieren. Wij brengen de natuur dichter bij huis. Tegelijkertijd laten we zien dat door meer op de natuur te vertrouwen, het beheer reuze meevalt. Het ontwerp met het beplantingsplan zorgt voor een mooi aanzicht door het jaar heen. Dus we kijken niet alleen naar de bloei, maar ook naar blad(ver)kleur(ing), vorm, zichtlijnen, tuinlagen, zitgedeelten, speelplekken, wandelpaden en nog veel meer. Van groot belang is ook een goed bodemleven, juiste plant op de juiste plaats. Daar beginnen we mee!
Earth garDEN
Violenhof 99712RK GroningenGroningenhttps://earthgarden.nlFroukje WalstraAdviesbureau voor de aanleg van inheemse minibosjes in de bebouwde omgeving; Buurtwildernissen. Ontwerp, aanleg en beheer in samenwerking met omwonenden.
DeDuurzameTuin.nl
Mercuriusweg 5 K2741 TB WaddinxveenZuid-Holland0643856248https://www.deduurzametuin.nlSjaak WillemsteinDeDuurzameTuin.nl De webwinkel met duurzame producten voor Mens, Dier, Tuin en Huishouden!
MediGran
De Wieder 25A1648GA De GoornNoord-Holland0229-2798400644594939https://medigran.nl/Jurjen KieftMediGran is al ruim 35 jaar gespecialiseerd in het verzamelen, telen en verwerken van zaden van inheemse planten. Door haar expertise is MediGran toonaangevend in de toepassing van inheemse kruidenmengsels, wilde bloemenmengsels, bermmengsels en weidemengsels voor een natuurvriendelijke leefomgeving en ecologische groenbeheer. De soorten toegepast in de kruidenmengsels zijn gekozen op basis van ecologische en sociologische principes, terwijl de onderlinge verhoudingen zorgen voor een evenwichtig zaadmengsel. Wij geven u graag advies bij uw streven naar een natuurvriendelijke leefomgeving en ecologisch verantwoord groenbeheer. Met een 40-tal kruidenmengsels en ongeveer 700 soorten zaden van inheemse planten helpt MediGran bij natuurontwikkeling en de ontwikkeling van een grotere biodiversiteit van de inheemse flora.
MediGran
Holenweg 81624PB HoornNoord-Holland02292798400644594939https://medigran.nl/Jurjen KieftMediGran is al ruim 35 jaar gespecialiseerd in het verzamelen, telen en verwerken van zaden van inheemse planten. Door haar expertise is MediGran toonaangevend in de toepassing van inheemse kruidenmengsels, wilde bloemenmengsels, bermmengsels en weidemengsels voor een natuurvriendelijke leefomgeving en ecologische groenbeheer. De soorten toegepast in de kruidenmengsels zijn gekozen op basis van ecologische en sociologische principes, terwijl de onderlinge verhoudingen zorgen voor een evenwichtig zaadmengsel. Wij geven u graag advies bij uw streven naar een natuurvriendelijke leefomgeving en ecologisch verantwoord groenbeheer. Met een 40-tal kruidenmengsels en ongeveer 700 soorten zaden van inheemse planten helpt MediGran bij natuurontwikkeling en de ontwikkeling van een grotere biodiversiteit van de inheemse flora.
Hovenier Bianca in het Groen
meidoorn 359103 SG DokkumFriesland0618423805Bianca van TielenAls Hovenier/ Tuinvrouw help ik u graag met onderhoudswerkzaamheden in de tuin. Samen in de tuin werken met de klant doe ik graag. Advies over hoe snoei je de struiken, hoe ga je met de planten en bodem om. Oude tuinen opknappen, renovatie van een tuin zijn ook projecten die ik graag doe. En ik hou van bloemrijke tuinen waar vlinders en wilde bijen ook wat aan hebben.
Land van Kroon
Tolweg, 205161 NT Sprang-CapelleNoord-Brabant0611410686https://landvankroon.nlArjen KroonAls tuincoach begeleid ik jou en andere betrokkenen in de reis naar een prachtig tuinproject. Ik begeleid graag mensen individueel of groepen zowel particulier, bedrijven, vve of instellingen. Het gaat mij om het proces op weg naar een groene parel!
Timmer voor Tuin en Terras
César Francklaan 1192102 EB HeemstedeNoord-Holland06 22 44 62 18Margot Timmer-van HeesTimmer voor Tuin en Terras is gespecialiseerd in het onderhoud van natuurrijke tuinen in Kennemerland.
Paardentuinen
Haneman 36645 CA WinssenGelderland0623452828Laura KnoopsPaardentuinen is een ontwerp- en adviesburo voor natuurrijke paardenhuisvesting. Het geeft antwoord op de vraag om paarden natuurlijker te huisvesten op ecologisch verantwoorde wijze en met respect voor het landschap.
Heijting Tuinen
Pijkestraat 136511BN NijmegenGelderland0640228211http://www.heijtingtuinen.nlJohanneke HeijtingOntwerp en aanleg met nadruk op het beplantingswerk. Zo inheems mogelijk. Ook groente- en kruidentuinen. Kleinschalig onderhoud.
van de sande ecologische tuinen
Burgemeester Goossensstraat, 255531 HD BladelNoord-Brabant+316453166850645316685https://vdsandeecologischetuinen.nl/Charl Van De Sandebij mijn rond reis door Zweden waarbij ik gewerkt heb bij verschillende tuinders en hoveniers/bedrijven ben ik in aanraking gekomen met permacultuur. In Nederland heb ik mijn diploma´s voor hovenier behaald. Ik focus mij nu op het combineren van deze twee leuke takken van mijn werk. Vandaar mijn slogan ´van Tuin naar Natuur´ Ben jij benieuwd wat ik voor jouw (natuurlijke) tuin kan betekenen? Neem contact op voor meer informatie.
SiSi
Marnixstraat 192 B1016 TJ AmsterdamNoord-Hollandhttps://siegridsiderius.com/Siegrid SideriusEcologische Hovenier SiSi. Ontwerp, realisatie en onderhoud voor maximale biodiversiteit.
Bombus Zwolle
Bonekruidweg 18042 GX ZwolleOverijssel+31612814858http://www.bombusgroen.nlJan WolfsBombus ontwerpt buitenruimte met oog voor ecologie, beleving en gebruik. Bombus realiseert en verzorgt de (groene) buitenruimte. Bombus verzorgt lessen over natuur en ontwikkelt educatiematerialen.
Sterk tuincentrum & tuinadvies
Vlietskade 10744241WC ArkelZuid-Holland0183622941https://www.tuincentrumsterk.nlMarc Sterkplantencentrum - beplantingsplannen - ontwerp - advies - inplant
Den Groene Hollander
Oosternielandsterweg 238895 SB OosternielandGroningen06203337000620333700http://www.dengroenehollander.nlWalter Hollanderin voorbereiding
Green Up The City
Oude Helderseweg 85 B1817 BJ AlkmaarNoord-Holland085 004177206 22285664https://greenupthecity.com/Tineke LeegwaterMeer biologisch groen en biodiversiteit in Nederland, daar gaan we voor! Daar zetten we RAW.plants voor in; ons eigen biologisch gecertificeerde kamer- en tuinplantenmerk die inmiddels ook aan winkels in andere EU-landen wordt verkocht. Met deze planten vergroenen wij bovendien binnenruimtes, zoals winkels en kantoorplekken én we ontwerpen buitenruimten met biologisch (SKAL) gekweekte - zoveel mogelijk inheemse - tuinplanten. Dit doen wij voor zowel de particuliere als zakelijke markt en overheden. Ons specialisme ligt in het vergroenen van kleinere oppervlakten in steden, zoals stadstuinen, borders en container- en geveltuintjes. Onze werkplek en fysieke winkel (De Stadskas) zijn gevestigd op de creatieve en groene shop-in-shoplocatie Sluistuinen in Alkmaar.
De Tuinpionier
Laing's Nekstraat 51092GR AmsterdamNoord-Holland0645794647https://www.tuinpionier.nlKasimir VermeulenDe Tuinpionier ontwerpt en realiseert natuurrijke en ecologische tuinen. Een ecologisch tuinontwerp maakt van je tuin een plek waar mensen, dieren en planten in harmonie samen kunnen leven. Met een natuurvriendelijke tuin help je de natuur een handje en kun je zelf genieten van een tuin met veel belevingswaarde. De Tuinpionier helpt je graag je droomtuin te realiseren.
Bloemen in de tuin
Plein 1813 nr. 106824 HX ArnhemGelderland0653573526https://www.bloemenindetuin.nl/ Anthonet Van BergenhenegouwenBloemen in de Tuin – tuinontwerp en beplantingsplan Bloemen in de tuin ontwerpt natuur- en klimaatvriendelijke tuinen. Tuinen met planten waar ook ruimte is voor de inheemse soorten. Planten maken je tuin natuurlijk, smaakvol en kleurrijk. ‘Een tuin zonder planten is geen tuin’ en voor mij is het dan ook nog eens een tuin zonder bloemen is geen tuin. Een tuin met bloeiende planten trekt veel insecten, vlinders en vogels aan. Een bloeiende tuin laat je de seizoenen beleven. Een goed beplantingsplan houdt rekening met allerlei wensen; van de klant maar ook met de groeiomstandigheden van de planten zelf.
de Slingertuin
Slingerstraat 84641GL OssendrechtNoord-Brabant06-48657417https://www.deslingertuin.comRenate van der KraanBezoek- en inspiratietuin (ca. 1.750 m2) voor ontwerp, advies en beplanting op maat. Groen in de hoofdrol!
De Bolderik bezoekadres
Grutteweide 91693HR WervershoofNoord-Holland02285834650641065254https://www.debolderik.net/Jos Groen en Petra hagemanDe bolderik staat voor behoudt en verspreiding van wilde bloemen via zaad in Nederland. Wij hebben een eigen kwekerij met proefvelden voor onze mengsels. Daarnaast hebben wij een aantal een contractkwekers en kopen wij in bij betrouwbare collega kwekers. Ook geven wij advies voor aanleg en onderhoud aan bloemenweides. Wij verkopen aan iedereen die interesse heeft in wilde bloemenzaden.
Tuinontwerp De Groene Jonker
Rijksstraatweg 1052024 DC HaarlemNoord-Holland0655388260https://tuinontwerpdegroenejonker.wordpress.comEric JonkerTuinontwerper van Groene tuinen, met aandacht voor biodiversiteit en klimaatbestendig. Net even anders. Of het nu om een grote tuin gaat of juist die kleine stadstuin of terras/balkon.
Ecologisch Hovernier Inheemse Tuinen
Doornenkampseweg 536866BB HeelsumGelderland06800988580680098858jeroen WeesemanOntwerp, Aanleg en Onderhoud van Tuinen. Rekeninghoudend met alles wat leeft. Creëren van een omgeving waar dieren en insecten kunnen leven en voortplanten. Creëren van een grote biodiversiteit. Hergebruik van materialen. Bewust werken. Regenwater afkoppeling, Vijvers, Stapelmuren. Zorgen dat de bodem gezond wordt. Inheemse planten. Instagram:Inheemsetuinen
Land in Zicht
Domstraat 823829ND AmersfoortUtrecht033 737006006 36410874https://landinzicht.net/groen-en-hout/Yuri CohenBij ons kun je als particulier en bedrijf terecht voor ‘tuinen met een verhaal’, waarin onze uitgangspunten, de mensen en seizoenen zichtbaar zijn. We stimuleren hergebruik van materialen, werken zoveel mogelijk met inheemse beplanting en dragen zo bij aan een duurzamere, groenere omgeving met meer biodiversiteit en kringlopen. We werken ook graag aan groene schoolpleinen, zorgtuinen en kantoortuinen. Hier passen we maatwerk toe, door bijvoorbeeld moestuinbakken op hoogte te maken voor mensen in een rolstoel en een gezonde snack door het hele seizoen heen in de kantoortuin. We zijn een leerwerkbedrijf aan de rand van Amersfoort en hebben een bewuste kijk op tuinaanleg en -onderhoud. We werken met hoveniers die ook zorgaffiniteit hebben. Zij begeleiden de teams met deelnemers. Deelnemers kunnen bij ons een vak leren, betekenisvol bezig zijn en de regie over hun eigen leven terugkrijgen, met zicht op uitstroom naar betaald werk.
Kwekerij de Eenvoud
Hugo de Vriesweg 20, op het terrein van BioFood1331 AJ AlmereFlevoland06 - 222 98 674https://www.kwekerijdeeenvoud.nlFranka SteekelenburgKleinschalige kwekerij van inheemse planten en bijenplanten. Opgekweekt in Bio Kultura potgrond. Ik concentreer me op "eenvoudige" soorten, planten die sterk zijn, weinig aandacht vragen. Ik heb een voorbeeldborder aangelegd waar je de planten kunt zien zoals ze uiteindelijk in je tuin zullen staan. Als er in elke tuin een paar inheemse of bijenplanten staan maakt dat al heel veel verschil! Open op vrijdagmiddag van 14.00 tot 16.30. Rest van de tijd afrekenen op basis van vertrouwen.
Iris' Garden Ecology
De Dalen 61945 ND BeverwijkNoord-Hollandhttps://irisgardenecology.com/Iris VeltmanMilieukundige met hart voor duurzaam en eetbaar (inheems) groen, biodiversiteit, omgaan met (regen)water in de tuin en kringloopwerken. Ik geef les in permacultuur, verzorg workshops en lezingen en tussendoor ben ik schrijver (blogs, artikelen) en ontwerp ik tuinen - van kleine voortuintjes tot grote, gemeenschappelijke projecten. Op mijn website vind je ook o.a. een online cursus permacultuur.
De Natuurmakerij
johannes vijghstraat 116524 BN NijmegenGelderland0630498508http://denatuurmakerij.nl/Maron DekkersHoveniersbedrijf gespecialiseerd in aanleg van tuinen met als uitgangspunt duurzaamheid en natuur inclusie. Tevens beschikbaar voor verschillende houtwerkzaamheden zoals; vlonders en overkappingen.
StadsBomerij
Pieperweg 171349 GJ AlmereFlevoland06 12845500https://stadsbomerij.nlJohan SmitsKleinschalige fruitboomkwekerij van oude rassen op biologische wijze gekweekt.
Harco
Hogebrinkerweg 503871 KN HoevelakenGelderland033 2536095http://harco-hoveniers.nlHarry BrugAanleg en onderhoud van natuurlijke tuinen. Met uw wensen en onze kennis maken samen een de tuin die bij u past. VvE, Bedrijven en particulier. Onze hoveniers werken samen met de medewerkers van de zorgkwekerij. Natuurlijke groei en mensen in balans.
natuurtuinen van kemenade
zaaiersweg 1291097 SR amsterdamNoord-Holland00316 55 38 4080https://www.natuurtuinenvankemenade.nlTon Van Kemenadegespecialiseerd in ecologische tuinaanleg
Asplenium
Wilgenhoflaan 1031944 TC BeverwijkNoord-Holland06-22458976Edwin KapiteinAsplenium is een klein ecologisch hoveniersbedrijf wat zich bezig houdt met aanleg maar vooral onderhoud van natuurrijke tuinen en speelomgevingen. Daarnaast doen we in advisering en uitvoering van natuurbeheer, in het bijzonder natte natuur in veengebieden en forten & vestingwerken. Buiten dat verzorgen we ook natuur-excursies.
Hoveniersbedrijf de Hofmaekers
IndustriePark 96603 BE WijchenGelderland024-345050706-25157054http://www.dehofmaekers.nlMarjolein van VelsenHoveniersbedrijf De Hofmaekers uit Wijchen is in 2001 opgericht door Marjolein van Velsen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Werkzaamheden worden uitgevoerd door gekwalificeerde hoveniers. Ook zijn wij een erkend opleidingsbedrijf.
Kwekerij de Arend
Hannah Arendtweg 141349CM AlmereFlevoland0653811206https://www.kwekerijdearend.nlJacqueline RuiterKwekerij de Arend kweekt vaste sierplanten van eigen moederplanten, kruiden, groenteplanten, struiken, knoflook. Verkoop van rozen van De Bierkreek, Bio-Kultura producten, PKS koperen gereedschap. Wij zijn een kleinschalige kwekerij op een prachtige plek in Almere Oosterwold waar wij ons eigen paradijsje vorm mogen geven.
een TUIN van Jerry
Beukstraat 423812MK AmersfoortUtrechthttp://www.eentuinvanjerry.nlJerry van VlietIk ontwerp én realiseer eigentijdse bio-diverse tuinen met een 4-seizoensbeleving. Met een gezond bodemleven is "een TUIN van Jerry" aantrekkelijk voor vogels, vlinders en bijen. Een gerealiseerde TUIN is iedere dag een feest voor de zintuigen! Door bewuste keuzes in mijn werkwijze, streef ik een zo laag als mogelijke footprint na. En actuele thema’s verbonden aan het veranderende klimaat, zoals het terugdringen van hittestress en regenwateroverlast, daar lever ik graag een bijdrage aan. Ongeacht hoe groot of klein uw TUIN is. Met mijn creativiteit sta ik graag voor u klaar!
Ontwerpburo Horti Verde
Hogeweg 226621BN DreumelGelderland06-24529036https://www.hortiverde.nlFrederike van Mierlo-FranszOntwerpburo voor tuin- en landschapsinrichting. Ontwerp en beplantingsplannen voor tuinen en openbare ruimte.
En Toen
Roer 619733AH GroningenGroningen06 46513351htttp://www.entoen.nlEugène de MunckEcologisch hovenier voor onderhoud en renovatie van tuinen.
Jurrs
Tuinstraat, 123861 CV NijkerkGelderland0650859436Jurriaan B.A. van VeluwenIk ontwerp en bouw tuinen in alle stijlen. Tuinen waar de natuur en cultuur elk in balans met elkaar leven. Met veel planten die belangrijk zijn voor de nederlandse biodiversiteit. Tuinen zijn ook voor de mens heel belangrijk. Daarom moet er ook ruimte zijn voor cultuurplanten, bestrating & speelomgeving. Ik ontwerp en bouw graag samen met mijn klanten.
Natuurindetuin.nu
Ruiten A kanaal zuid 139511TG Ter apelGroningen0653595501http://www.natuurindetuin.nuJairus BrandsmaOntwerp en aanleg van natuurrijke, eetbare en speelbare tuinen. Momenteel een grote focus op ontwerp en bouw van natuurlijke (bij)gebouwen, schuren en huizen.
Frauke van Beusekom
Volkerakstraat, 113522 RA UtrechtUtrecht06-18339552https://www.matabiru.nlFrauke van BeusekomAls tuinontwerper help ik jou je groene oase te realiseren. Met mijn passie voor natuur en mijn kennis van planten, ontwerp ik natuurlijke tuinen vol leven. Ik brainstorm graag met jou op locatie en ontwerp unieke beplantingsplannen voor jouw tuin. Een tuin die in elk seizoen een feestje is om naar te kijken (ja, ook in de winter). Duurzame materialen en biologische beplanting vormen bij mij de basis in elk plan.
Kwekerij Aaldering De Stek
wittebrinkweg 87021KL ZelhemGelderland0314-32435606-10282133https://aaldering-destek.nlJeroen AalderingBiologische vaste planten kwekerij in combinatie met dagbesteding. Met een assortiment van ruim 700 verschillende vaste planten. Wij produceren planten voor collega -kwekers, -hoveniers en voor particuliere verkoop. Ruim 30 jaar op biologische wijze waarvan ruim 15 jaar SKAL gecertificeerd. Door de week leveren wij planten uit aan collega's. Op zaterdag geopend voor particuliere verkoop.
Een Groene Zaak
Dotter 193941 TH DoornUtrecht0628541956https://www.eengroenezaak.com/Matthijs BakkerIk ben een zelfstandige eco-tuinman. Ik kan u helpen bij aanleg, onderhoud en renovatie van uw tuin.
Temple Gardens
Goudsbloemstraat 111c1015JK AmsterdamNoord-Holland0648433300https://www.templegardens.nl/Seth CastelijnOntwerp, aanleg en beheer van natuur rijke tuinen, openbare natuur beleving en speelnatuur, Als u op zoek bent naar een creatieve aanpak voor een ecologische klimaat bestendige bio diverse natuurrijke tuin..aanleg van tuinen, vijvers, zwemvijvers, beeklopen & watervallen, afkoppelen van regenwater, wadi's, bloemenweides, groene daken, natuurlijke speeltuinen en landscaping...met heel veel plezier Tevens betrokken bij de aanleg van veel grote natuurlijke speeltuinen door heel Nederland. Mijn voorbeeld tuin bevind zich op het landgoed van Sada Shiva Dham in Loenen, vrijenbergweg 60 waar ik de moestuin, de bloementuin heb aangelegd en tevens het beheer van het landgoed op me heb genomen. https://www.facebook.com/profile.php?id=100057220340688
Studio Habitats
Schoterlandseweg 468455 JH KatlijkFrieslandPieter JansmaOntwerp van tuin en landschap / Begeleiding van tuinprojecten / Educatie en voorlichting
Kwekerij van Houtum
Vossensteinsesteeg 13941BL DoornUtrecht0343-785381https://www.kwekerijvanhoutum.nlMathijs HoutumKwekerij van biologische vaste planten.
Jatuin
Mezenstraat 201021VK AmsterdamNoord-Holland06-44332344https://www.jatuin.nlArja HelmigMijn vader en moeder komen uit boerenfamilies bij Amsterdam. Als kind speelde ik op de erven in Ransdorp, Ilpendam en Sloten. Oogsten deden we uit de moestuin. Voor mij is het de normaalste zaak om voedsel van dichtbij te halen: de stad als erf. Buiten buitengewoon Ik begon in 2009 met het ontwerpen van tuinen. Ik werkte toen nog bij Greenpeace, maar ik miste in die baan de schoonheid, de verwondering. Het in de avonduren leren over planten en de principes van ontwerpen gaven me voldoening. Nu richt ik me volledig op eetbaar groen en zie ik hoe esthetiek en ethiek elkaar aanvullen: hoeveel mogelijkheden voor natuur er in het directe groen om je heen schuilen, de waaier aan soorten die je kunt eten uit je eigen tuin of uit het park om de hoek. Ik heb er plezier aan van hazelnoten of kruiden te snoepen die ik onderweg tegenkomen. Dat plezier van het buiten ontdekken zie ik ook bij klanten. Mijn missie is daarom buiten buitengewoon te maken. Leren van planten Het tekenen leerde ik door te kijken naar de composities van de vele geweldige landschapsarchitecten die Nederland kent en gekend heeft. Ik volgde een opleiding tuinarchitectuur. Minstens zoveel stak ik op van de cursus en ontwerpstage voedselbossen bij Landscape Foodscape. Door als voedselboswachter rondleidingen te geven in voedselbos NoordOogst leerde ik van de planten zelf: waar ze zich prettig voelen en hoe lekker ze smaken. Onder leiding van Stichting Weerwoud werk ik nu mee aan de realisatie van een voedselbos dat onderdeel is van de Floriade 2022 in Almere.
De Tuinen van Ruud Aanhane
Oranje Nassaulaan 29b2361LB WarmondZuid-Holland06-51505424http://www.ruudaanhane.nl/Ruud AanhaneDe Tuinen van Ruud Aanhane creëert buitenruimtes vanuit een concept. Creaties die de schaal van de tuin in zich hebben, met een menselijke maat. De tuinen kenmerken zich door hun beleefbaarheid, niet afgestemd op heersende trends maar op hun gebruikers. Tuinen die zich ontwikkelen in de tijd, met gebruikmaking van eerlijke materialen en waarbij de beplanting altijd extra aandacht krijgt. Daarbij wordt samengewerkt met een wisselend team van capabele specialisten. Het levert plekken op waarin men zichzelf herkent. Maak een afspraak en ontdek hoe het werkt.
Koot Software Design
Jan Provostlaan 1613723RS BilthovenUtrecht0630386599https://www.plantenkennis.nlRené KootOntwikkeling en onderhoud van een softwareprogramma waarmee hoveniers, ontwerpers en tuinarchitecten op een eenvoudige manier beplantingslijsten kunnen samenstellen.
Jatuin
Mezenstraat 201021VK AmsterdamNoord-Holland06-44332344http://jatuin.nlArja HelmigOntwerp van eetbare tuin en voedselbos
Studio Wilg & Wilg
Tarwestraat 157071XX UlftGelderland653448858http://www.wilgenwilg.nlJoyce SchievenOntwerpbureau voor moderne tuinen vol biodiversiteit
deTuinenvanBlok
van IJsendijkstraat 4031442LB PurmerendNoord-Holland623287231http://www.detuinenvanblok.nlTabita Blokontwerp, advies en onderhoud van en voor tuinen
Timotuin
Jonkheer K.W.L. de Muraltstraat, 212461 VE Ter AarZuid-Holland642703920642703920http://www.timotuin.nlTimo Jagerhovenier
D.G.D. Dutch Garden Design
Kadoelenweg 2431035NH AmsterdamNoord-Holland645520586http://www.RamonDeTuinman.nlRamon DraanenKennishovenier
Coenraad Tuinen - Sfeervol, groen & circulair
Ambonstraat 163531JT UtrechtUtrecht628881566http://www.coenraadtuinen.nlMichaël MeijerOntwerp en aanleg van tuinen en vijvers. Fijne ruimtebeleving staat centraal. De aanpak van uw tuin kan starten met een schets, een (circulair) ontwerp of door ter plaatse stap voor stap de bestaande situatie (samen) te verbeteren.
Antonie Bruins Tuinservice
Witterweg 329421PG BovensmildeDrenthe683100510http://Www.abtuinservice.nlAntonie BruinsZelfstandig hovenier
Hoveniersbedrijf Spaans
Sionsweg 102286kk RijswijkZuid-Holland621494099http://www.hoveniersbedrijfspaans.nlRik Spaans3
Heijting Tuinen
Pijkestraat 136511BN NijmegenGelderland640228211http://heijtingtuinen.nlJohanneke Heijtingecologisch hovener
Van der Hout Boomverzorging
Lievingerveld 5149411 DA BeilenDrenthe06-19760455http://vanderhoutboomverzorging.comNatasja HoutBoomverzorging, snoeiwerkzaamheden
Tuinvrouw Robin
Ringersstraat 285451 AL MillNoord-Brabant06 19923580http://tuinvrouwrobin.nlRobin van DeldenEcologisch hovenier voor het Rijk van Nijmegen en het Land van Cuijk.
Temple Gardens
vrijenbergweg 607371 AB loenenGelderland06484333000648433300https://www.templegardens.nl/Seth CastelijnOp het landgoed van Sada Shiva Dham bevindt zich de voorbeeld tuin van Temple Gardens.Als u op zoek bent naar een creatieve aanpak voor een ecologische klimaat bestendige bio diverse natuurrijke tuin...aanleg van tuinen, vijvers, zwemvijvers, beeklopen & watervallen, afkoppelen van regenwater, wadi's, bloemenweides, groene daken, natuurlijke speeltuinen en landscaping...met heel veel plezier
Brouwersbuitenleven
Notenlaan 524254 CD SleeuwijkNoord-Brabant183307150622216312http://Brouwersbuitenleven ( wordt aan gewerkt weer bijna online )Michael Brouwersveranda's vlonders schuuren vijvers Houtbouw en tuinen eco vried
Miranda Nuiten Tuinen
Top Naeffstraat 224207 MT GorinchemZuid-Holland06 1001 8772http://Instagram: Miranda Nuiten TuinenMiranda NuitenTuinontwerp Beplantingsplannen Borderonderhoud
Koot Software Design (Plantago)
Jan Provostlaan 1613723RS BilthovenUtrecht085-878614906-30386599https://www.plantago.nlRené Kootwebmaster van de website www.plantago.nl. Op deze website staan ruim 170.000 plantennamen vermeld, inclusief synoniemen en verouderde namen. Bovendien staan er 70.000 foto's bij de diverse planten en staat er bij 30.000 planten vermeld waar deze te koop zijn in Nederland en België
Eco-hovenier De Vergroening
Noorderdiep, 3769521BN Nieuw-BuinenDrenthe06-51937846https://www.facebook.com/Eco-hovenier-De-Vergroening-103420402126014René Anema Advisering over, en ontwerp, aanleg en onderhoud van natuurlijke tuinen, ecologische tuinen, permacultuur, pluktuin, voedselbos, eetbare bostuin.
Randijk bamboe
Laapeerseweg 1 A3831 SB LeusdenUtrecht334320501655115545http://www.bamboe.nlErwin KooijmanBiologische kweken van bamboeplanten, siergrassen en kerstbomen
Biloba Groenontwerp
Middenpier 72635GL Den HoornZuid-Holland629490498http://bilobagroenontwerp.nlMariska van BergenVerrassende én altijd groene ontwerpen voor tuin en dakterras met * gevoel voor architectuur, stijl en sfeer; * aandacht voor leefomstandigheden en voorkeuren en * oog voor zichtlijnen en ruimtelijkheid. En dat er verantwoord met die natuur wordt omgesprongen, als het gaat om klimaat, duurzaamheid en biodiversiteit, dat spreekt vanzelf.
Jan Oegema Tuinwerk
Waterwerk 423063 HB RotterdamZuid-Holland628784518http://janoegematuinwerk.nlJ. OegemaOntwerp en onderhoud van eco-tuinen
Karin Thonen Tuinen
Waalbandijk 16 Unit 506541AJ NijmegenGelderland612078578http://www.thonentuinen.nlKarin ThonenTuinontwerp Advies Beplanting Aanleg Onderhoud
Vanessa Wagemaker
Achter de Kerken 1631319 LG AbcoudeUtrecht0631932942Vanessa WagemakerTuinontwerp, advies en onderhoud
Tuinstudio Lippets
Vicarisweg 37076 AC VarsselderGelderland610135435http://Www.tuinstudiolippets.nlJarno LippetsOntwerpen van tuinen en landschappen.
Groen met Niko
Van der Mastenstraat 72611 NX DelftZuid-Holland624111619http://www.groenmetniko.nlNiko MoermanOnderhoudt tuinen en zorgt voor nieuwe beplantingen. Zonder gif en zonder kunstmest. Alles puur natuur voor een maximale biodiversteit in de tuin. Een tuin waar je 4 seizoenen van kunt genieten.
Plant Aardig Advies
Wendelnesseweg Oost 345161ZA Sprang CapelleNoord-Brabant0615571547http://www.plantaardigadvies.nlLiesbeth Van WeertTuinadvies en -ontwerp met planten in de hoofdrol
Tuinen van Marseille
Oosteinde 211678HP OostwoudNoord-Holland653123165http://tuinenvanmarseille.nlHanneke Marseilletuinontwerp-hoveniersbedrijf
Madame Jardin
Ptolemaeusstraat 9-11097GV AmsterdamNoord-Holland628961657http://www.madamejardin.nlKiki GoenéHovenier
Coöperatie 033GROEN
Soesterweg 5223812BN 3812BNUtrecht615354343http://www.033groen.nlGuido BeekVoor het ontwikkelen, beheren en gebruiken van betekenisvolle groene plekken in de stadsregio Amersfoort
Sterk in Groenwerk Hoveniers
Kamilletuin, 32317 NA LeidenZuid-Holland617608858http://www.sterkingroenwerk.nlRuben RisHoveniersbedrijf
Biodiversituin
Rietzangerstraat 1033815 EC AmersfoortUtrecht0629023486http://www.biodiversituin.nlFrederike KooijBiodiversituin ontwerpt en realiseert heemtuinen voor particulieren. Een heemtuin is een plek vól leven, met ruimte voor mens, dier en plant en bovenal een goede balans daartussen. Alle grote en kleine buitenruimtes die ik ontwerp en realiseer hebben hetzelfde DNA: ze bevorderen de biodiversiteit, zijn educatief en speels, onderhoudsvriendelijk, klimaatbestendig en kostenefficiënt.
Anne Marie van Dam Bodem & Groen
Rijn en Schiekade 702311 AM LeidenZuid-Holland630769243http://www.annemarievandam.nlAnne Marie van DamAdvies, projecten en opleiding m.b.t. bodem, grond, waterbeheer, composteren en groene tuinen
Stadsboswachter
Het Nieuwe Land 516828 dz ArnhemGelderland624164480willem FeijterAdviesbureau
Marjolein Tuinen
Veluviaweg 256706 AJ WageningenGelderland0617151206https://marjoleintuinen.nlMarjolein MinderhoudTuinontwerp, - aanleg en - onderhoud
de groene ridder boom en tuin
Hereweg 1049651AM 9651AMGroningen624881958http://www.degroeneridder.nlBart HorstBoomspecialist / Hovenier
Martine van den Enden Tuinen
Legmeerstraat 6-1 hoog1058 ND AmsterdamNoord-Holland614799329https://martinevandenendentuinen.nl/Martine van den EndenTuinontwerp en -onderhoud
Piek Hoveniers
Hofstraat 67223LR BaakGelderland05758420910624471556http://Www.piekhoveniers.nlMariska PiekHoveniersbedrijf, incl tuinontwerp. Plantenliefhebber, gebruikt mix van inheemse en cultuurplanten
Agr. Klussenbedrif C. v. Mierlo
provincialeweg 355563 AG WesterhovenNoord-Brabant651189560651189560http://Agr. klussen berijf c.v. mierlocorneel mierlocultruur technieschwerk. oa (eco loonwerk)
Van Engelen Bloemenweiden
Antwerpseweg 234891 CL RijsbergenNoord-Brabant104500097644977160http://www.bloemenweide.euLuci Van EngelenAanleg en beheer van bloemenweiden en vogelrijke tuinen
Groener - tuinonderhoud
Hooft Graaflandstraat 433525 VN UtrechtUtrecht622299517Corina Geschiereonderhoud van siertuinen, (historische) moestuin, fruitbomensnoei
Carduus Tuinen
van Riebeeckstraat 53531EH UtrechtUtrecht0645088750http://carduustuinen.nlRutger IpenburgCarduus tuinen, voor een prikkelend ontwerp, eigenzinnig en verantwoord. Je kunt bij mij terecht voor een goed doordacht ontwerp, de uitvoering en het onderhoud hiervan. Tevens lever ik advies op maat. Neem gerust, vrijblijvend, contact op.
't Wijland
Voortseweg 97227 NH ToldijkGelderland624275019http://www.twijland.nlAlbert HoogenkampGroenadvies / tuinontwerpen / permacultuur / natuurlijk weidebeheer / paddock paradijs / coaching / paardenwelzijn.
Natuurtuinen Eliza Janse
De Bolle 389254 JC HurdegarypFriesland0511 725 178620823922http://www.tuinnatuurlijkelizajanse.nlE JanseOntwerp natuurtuinen, advies, (proces) begeleiding, tuincoach, voorlichting en educatie
kwekerij Arborealis
Dirk de ruiterpad 28384 DD WilhelminaoordDrenthe0521 383696http://www.arborealis.nlSietske MetzKwekerij
MiklosKroeze
Kapperallee 367211 CG EefdeGelderland0618630689Miklos KroezeHovenier
Speelnatuur
Middelstegracht 87w2312 TT LeidenZuid-Holland071-7508553650637888http://www.speelnatuur.nlsuzanne van ginnekenontwerp natuurspeeltuinen en trainingen over natuurlijk spelen
Milja van Hooft
Stobbenkamp 417631CN OotmarsumOverijssel06402814840640281484http://www.miljavanhooft.comMilja van HooftOntwerp en onderhoud van tuin en landschap. Natuurvriendelijk, eetbaar, sprookjesachtig en praktisch.
Lowgardens Nurseries & Consultancy
Maalbergenstraat, 264884MT WERNHOUTNoord-Brabant768500358651150438http://www.lowgardens.comPeter VanlaerhovenSortimentskwekerij & Natural Outdoor Plantstore
Het Natuurtalent
Oostzaanstraat 191013 WE AmsterdamNoord-Holland204865062614053748http://www.hetnatuurtalent.nlInge SlothouberOrganisch tuinontwerp
Decohof
Tibbensteeg, 12,7722 JS HoonhorstOverijssel0529-458159648239022http://www.decohof.nlVincent Overgoorbiologische kwekerij/ boerderij met zelfpluktuin voor groente en fruit.
Halewijn Hovenier
Merwedeplantsoen 193522js UtrechtUtrecht618081063http://www.halewijnhovenier.nlLudwin HalewijnHovenier
Juffer-in-het-Groen Natuurlijke Tuinen
Boekelterweg 168392 TT BOYLFriesland0561 42161606 5389 6248http://www.juffer-in-het-groen.nlAnneMarie Groen-BroerOntwerp- en adviesbureau voor tuin, beplanting, boerenerf, natuurlijk paardenerf
Ruisend Groen
Oude Lieshoutseweg 1A5492 HT St.OedenrodeNoord-Brabantgeen aansluiting640874582http://www.ruisendgroen.nlCarli BronnebergTuinontwerp&adviesbureau
Nijsse Natuurlijk Groen
Bakkersstraat 74431 BH 's-GravenpolderZeeland06 100 123 43Lodewijk NijsseAanleg en onderhoud van natuurlijke tuinen en openbare ruimte.
Arnicakwekerij Dwingeloo
Boterveen 14A7991PV DwingelooDrenthe612578992http://www.arnicakwekerij.nlEef WillemsKwekerij van Arnica en andere inheemse wilde planten. Enkele heesters, geen bomen. Tevens verwerking tot olie, tinctuur en zalf van een aantal medicinale planten.
Gardening angels
Kievitweide 1063993dg HoutenUtrecht624680546http://Gardeningangels.nlIvo de VriesOntwerp, aanleg en onderhoud van ongewoon mooie tuinen
hoveniersbedrijf ID Groen
Kaapdijk, 3 B7261 NV RuurloGelderlandnvt623834783http://www.idgroen.nlDominick Eghuizenhoveniersbedrijf
De Vergroenerij
Strodorpsweg 396861EN OosterbeekGelderland06-33045284http://www.devergroenerij.nlHeleen de ManTuin- en Landschapsontwerp
De Tuinvrouw
Kastanjelaan, 281702 JG HeerhugowaardNoord-Holland628496933http://www.detuinvrouw.nlE. Kerk-WebbeHovenier
Aardkracht Tuinen
Scherpenkampweg 496545AL NijmegenGelderland0615571578http://www.aardkrachttuinen.nlLuuk WijeringEcologisch hovenier
Boomprofessor
Sintlambertusstraat 255615pg EindhovenNoord-Brabant624735526624735526http://Boomprofessor.nlSimon cramerBoomverzorging, natuurbeleving, voedselbossen
Natuurlijk zo
taman sapituin 371019SJ AmsterdamNoord-Holland31645612943http://www.natuurlijkzo.nl/Tim KuisEcologisch ontwerp, aanleg en onderhoud omgeving Amsterdam
Tuinman Bernard van Rijnsoever
Couwenhoven 33-133703 HE ZeistUtrecht654315319Bernard RijnsoeverAdvies,aanleg en onderhoud eetbaar groen.
Rozemarijn Oosthoek | Kunstenaar en Tuinvrouw
Koepoortstraat 402612HT DelftZuid-Holland612481169http://rozemarijnoosthoek.nlRozemarijn Oosthoekdiensten: tuinonderhoud en beplantingsontwerp op een ecologische manier producten: pentekeningen en glasgravures geïnspireerd door de natuur
Gerben Bruins Natuurlijke Tuinen
Bilderdijklaan, 313768XX SoestUtrecht654715481http://www.gerbenbruinsnatuurlijketuinen.nlGerben BruinsHovenier
Tuinen van Thomas
Kerklaan 309751 NN HarenGroningen627326379http://www.tuinenvanthomas.nlCaroline ThomasOntwerpen van tuin en park / beplantingsplannen
Caroline de Vlaam
gedempte Zalmhaven 9113011 BT RotterdamZuid-Holland618503599http://www.carolinedevlaam.nlCaroline VlaamRaad, daad en ontwerp, (moes)tuincoach en compostmeester
Lekker Bloeiend
Noordweg 804353AZ SerooskerkeZeeland643517201Johannes Stockey. Landschapsontwikkeling, omvorming en beheer. Inheems, eetbaar en syntropies
Ecologisch Hoveniersbedrijf EcoVita Hoveniers
Generaal Winkelmanstraat 563769EG SoesterbergUtrecht061-4443569http://ecovitahoveniers.nlVictor SmitEcologisch hovenier voor creatie van natuurrijke, biodiverse tuinen met laag onderhoud. Wij leveren 5 diensten: .1- Ecologische aanleg van natuurrijke laag onderhoud tuinen, .2- Ecologische renovatie voor biodiverse laag onderhoud natuur, .3- Met ecologisch renoverend onderhoud naar laag onderhoud, .4- Aanleg en renovatie voor ecologische laag onderhoud vijvers, en .5- Ecologische coaching in biodiversiteit, robuuste natuur en laag onderhoud.
Echinops Tuinontwerp & Advies
Herenstraat 1071406 PC BussumNoord-Holland06-28115995http://www.echinops.nlKaren van SchothorstTuinontwerp en duurzame naturalistische beplantingen
Start with Dirt
Langeviele 664331 LW MiddelburgZeeland627031751Marjolein SchuitKamerplantsepciaalzaak- ecologisch hovenier
Plantaardig tuinontwerpen
Westeinde 282841 BW MoordrechtZuid-Holland06 44556164http://www.plantaardig.nuSuze PetersOntwerp en beplantingsplannen met hart voor de natuur spreker over duurzaam tuinieren zonder gif schrijfster Onkruidboek en Plaagdierboek
Salix Boomzorg
Oosteinde 49466 PA GasterenDrenthe648697237http://www.salixboomzorg.nlJ Prengerboomverzorging - landschapsonderhoud - ontwerp en aanleg landschappelijke beplanting - ontwerp, aanleg en onderhoud boerenerven - snoeien fruitbomen - boomstronken verwijderen
Groenerwaard
Bilwijkerweg 10D2821 SH StolwijkZuid-Holland06-5170309606-51703096http://www.groenerwaard.nlMarrion HoogenboomCreatieve tuinontwerpen en beplantingsplannen voor groene en natuurlijke tuinen. Modern ambachtelijk met persoonlijke aandacht en 3D tuinontwerpen.
Seasons Gardening
Oosteinderweg1687 AB WognumNoord-Holland0629325916http://www.seasonsgardening.nlFranne RavensbergenOntwerp, ecologisch onderhoud,advies
Lekker groen
Thorbeckestraat 432613BT DelftZuid-Holland653541190http://www.lekkergroen.onlineMarian van den BeitelMet Lekker groen doe ik: ontwerp - beplanting en advies van tuinen en terreinen. De natuur naar onze directe omgeving halen zodat we hier dagelijks van van en in kunnen genieten. En tegelijk een bijdrage leven aan de biodiversiteit, klimaatadaptatie en leefbaarheid.
Stadshovenier Zwolle
Seringenstraat 408012XE ZwolleOverijssel646626676http://www.stadshovenierzwolle.nlAdriaan MostermanMozaiek van ecologische hoveniers
Tuinzorg Drenthe
Holtstraat 137814PC EmmenDrenthe31591628469622352701http://Tuinzorgdrenthe.nlAlex BoersOp onderhoud en aanpassing van de bestaande situatie gericht hoveniersbedrijf.
Boomkwekerij schokker/ schokker minitractorwerkzaamheden
Zonnebloemstraat 1078441 ct HeerenveenFriesland0513-62989106-55765947http://www.minitractorwerkzaamheden.nl www.boomkwekerijschoWalter SchokkerKweken en het op de juiste manier beheren van grond & groen
De Tombe Tuinen
Schermerstraat 161023AJ AmsterdamNoord-Holland06-44390052http://www.detombetuinen.nlJacqueline TombeTuinonderhoud, beplantingsplannen en ontwerp in Amterdam en omgeving
Schouten's Kruiden
Rijneveld 1212771XV BoskoopZuid-Holland0172-21679306-42329181http://schoutenskruiden.nlSandra SchoutenKruiden/vaste planten kwekerij (hoofdteelt kruiden)
Van Leeuwen ecologisch hoveniersbedrijf
Ridderhoflaan 493451XC UtrechtUtrecht06 466 282 05http://www.vanleeuwennatuurlijk.nlBas LeeuwenEcologisch hoveniersbedrijf
De Tuinen van Ruud Aanhane
Oranje Nassaulaan 29b2361LB WarmondZuid-Holland718883742651505424http://www.ruudaanhane.nlRuud Aanhaneontwerp en aanleg van tuinen en plantsoenen
Permaculture Innovations
Elise van Calcarstraat 74822 VK BredaNoord-Brabant626871472626871472http://Permacultureinnovations.wordpress.comYordi WagemakersEcologische en gepersonaliseerde paradijstuinen op basis van permacultuur
De Groene Orde
Groenewoudseweg 14A3945BC CothenUtrecht614343135http://www.degroeneorde.nlNoor van VenrooijDuurzaam tuinwerk, onderhoud-ontwerp-herinrichten, samenwerken met tuineigenaar.
Kwekerij Bijenkans
Havikstraat 79 bis3514 TN UtrechtUtrecht06-26708893http://www.bijenkans.nlGuido RijkomBiologische kwekerij van bijen- en vlinderplanten
Dirk de Winter Ontwerp/Kwekerij de Morgen
Obdammerdijk, 211713 RA OBDAMNoord-Holland625046056http://www.ecologicalplantingdesign.comDirk de WinterOntwerp van landschapstuinen en parken met een ecologische visie.
Het Groene Genoegen
Bosscheweg 605275 HC Den DungenNoord-Brabant-645751954http://www.hetgroenegenoegen.nlFrank AchtHoveniersbedrijf
Ontwerpstudio Angela's Tuinen
Chopinstraat, 332162 VR LisseZuid-Holland623659529623659529http://www.angelastuinen.nlAngela WarmerdamOntwerpstudio met oog voor mensen en hun verlangen naar een eigen groen en levend paradijs. Altijd zoekend naar een beleving van groen en leven in een combinatie van heldere lijnen en sfeervolle beplanting.
Grondig Geniethen
Hoge Enk 37241RA LochemGelderland610369239http://www.grondig-geniethen.nlNitha Anninktuinontwerp
Hooft Hoveniers
Meentweg 189756 AN GlimmenGroningen050-534309906-26698270http://Www.hoofthoveniers.nlJan Pieter HooftHoveniersbedrijf
Visser Natuurtuinen
Sterkenburglaan 343221 BT HellevoetsluisZuid-Holland0181 72595006 36009322http://www.vissernatuurtuinen.nlCorjan VisserNatuurlijk hovenier voor onderhoud en aanleg
Reuvers Buro Voor Groene Ruimtes
Aelderstraat, 707854 RS AaldenDrenthe0591-372328651209364http://www.burovoorgroeneruimtes.nlWilfried ReuversOntwerpburo voor tuin en landschap
Alchemilla tuinontwerp en advies
De Sitterlaan 752313 TL LeidenZuid-Holland071-513514206-10814198http://www.alchemillatuinontwerp.nlMarian RappoldtOntwerpen van tuinen, klein beetje onderhoud
Heerlijk Hof tuinontwerp & tuinverzorging
Lievingerveld 1159411 DA BeilenDrenthe616056987http://www.heerlijkhof.nlTamara Homantuinonderhoud en tuinontwerp
Hortulanus tuinontwerp en hoveniersbedrijf
Dieptol 1518332BM SteenwijkOverijssel52138100706-23842251http://www.hortulanustuinen.nlCedric Harttuinontwerp en hoveniersbedrijf
Ecohovenier Paul Bluemink
Hoge Vaartkant 224873LL Etten-LeurNoord-Brabant647838859http://www.paulbluemink.nlPaul BlueminkEcologisch Hovenier
Buiten is het groen
Parallelweg 22A6861EK OosterbeekGelderland06239461190623946119http://buitenishetgroen.nlRick Jansentuinontwerp, tuinaanleg en onderhoud, houtwerk, gevlochten wilgenschuttingen en groene daken
Boomkroon fruitboomkwekerij
Achterweg 4 (na 50 m links)3956 RK LeersumUtrecht649423087http://www.boomkroon.nlDouwe Kappersfruitboomkwekerij
De Timmertuin
Koningin julianalaan 256576AP OoijGelderland654345264http://Www.detimmertuin.nlKasper SteenhorstHoveniers en timmerbedrijf
Ties Tuinen
Vliegenkamp 155851 DP Afferden (L)Limburg619919226619919226http://www.tiestuinen.nlTies van RietHovenierswerkzaamheden
Oostpijl hoveniers
Veldslagweg 17251PD VordenGelderland05757644440613774858http://www.oostpijl.nlSjoerd AdemaEcologisch hoveniersbedrijf en ontwerpbureau van natuurbeminnende buitenaangelegenheden
Mekologisch Beheer
Meester Lokstraat 558427 RE RavenswoudFriesland0516 43397806 13276390http://www.mekelogischbeheer.nlJaap Mekel-ecologisch maaibeheer 30 jaar ervaring, begrazing 20 jaar ervaring, natuurtechnischbosbeheer 40 jaar ervaring, naast uitvoering geven we adviezen en cursussen over deze onderwerpen
Hoveniersbedrijf Jan Steenge
Panjerdweg 1a7958pt KoekangeDrenthe06-13540134http://www.hovenierjansteenge.nlJan SteengeHoveniersbedrijf, biologisch
Het NoorderErf
Traansterweg, 39355TM 9355TMGroningen683972103http://www.hetnoordererf.nlStieneke van der Waladvies tuin landschap en groen erfgoed
Holsto Tuinen & Buitenleven
Rijksstraatweg 12A8121PD OlstOverijssel0570-597846645066511http://www.holstotuinen.nlBrendan AdamsHoveniersbedrijf & Groencentrum, groot assortiment biologische vaste planten, rozen, kruiden, fruit(bomen), heesters, bomen, bloembollen, zaden, potgrond en ecologische bemesting van EcoStyle. Open di - vr van 10 tot 17 uur en zat 9 tot 17 uur
Dilys Moons tuinen
Morssingel 3042312 AZ LeidenZuid-Holland612721411http://www.dilysmoonstuinen.nlDilys Moonsontwerp en beplanting
Toffe Tuinen
Haneman 36645 CA WinssenGelderland623452828http://www.toffetuinen.nlLaura KnoopsOntwerpburo
De Hessenhof
Hessenweg 416718 TC EdeGelderland0318-617334http://www.hessenhof.nlHans KramerBiologische kwekerij
VijverplantenLand
Elsterweg 3a7076 AZ Varsselder-VeldhuntenGelderland0315 38647806-54281380http://www.vijverplantenland.nlAngelique van der MeerVijverplantenkwekerij gespecialiseerd in het helder houden van vijvers met behulp van zuurstofplanten.
Hoveniersbedrijf Jos van den Akker
Nanningaweg 388431 AC OosterwoldeFriesland516512199618112481http://www.hoveniersbedrijfjosvandenakker.nlJos van den Akkerhoveniersbedrijf
Bloem- en Hovenierswerk R.Pilon
Marcel Breuererf 153822 VB AmersfoortUtrecht334804282622046130http://pilontuinen.nlRiewing PilonHoveniersbedrijf, particulieren, kinderdagverblijven, beplantingsplannen
CNME Maastricht en regio
Capucijnenstraat 19-21C6211RN MaastrichtLimburg433219941683902131http://www.cnme.nlNelle DriessenCentrum voor natuur en milieueducatie
Tuinen van Madelief
Hof der Reflectie 303823 HE AmersfoortUtrecht06-41251333Liesbeth StaatHovenier
De Haagse Hofdame
Lange Beestenmarkt 1542512 EJ Den HaagZuid-Holland070 335691306 48568097http://www.haagsehofdame.nlCaroline WiglevenOntwerp en onderhoud van ecologische tuinen. Privélessen en workshops tuin verzorging aan huis. Advies bij het beheer van gemeenschappelijke tuinen en begeleiding van vrijwilligers.
Sarah Los Natuurlijke tuinen
Hoornweg 43042BC RotterdamZuid-Holland642013723http://www.sarah-schept.nlSarah Losontwerp en aanleg natuurlijke speelplekken
Natuurtuinen Deburggraeve
Guido gezellelaan 52920 KalmthoutAntwerpen0032 474 888 366http://Www.natuurtuinen-deburggraeve.beSammy DeburggraeveOntwerp, aanleg en onderhoud van particuliere en bedrijfstuinen
Evasie
Noordsingel 69a3035EK RotterdamZuid-Holland010-4665740621435478http://www.evasie.nlEva Besnatuurvriendelijk tuinonderhoud sociaal tuinvrouw
MariaFlora
Statensingel 48a3039 LP RotterdamZuid-Holland623057761Marja Versteegtuinadvies en onderhoud
Atelier Ondertussen
Claes de vrieselaan 43b3021jc RotterdamZuid-Holland06-34491131http://www.atelierondertussen.nlAnnemiek BongersOntwerp, aanleg en beheer
Kwekerij Nico Zonneveld
Middenweg 4591704 BB HeerhugowaardNoord-Holland072-572628406-12121242http://www.kwekerijnicozonneveld.nlAntoinet Zonneveldvaste planten, siergrassen en eenjarigenkwekerij
H. Zoontjes, Bureau voor Tuin & landschap
Voltherstraat 117573 EM OldenzaalOverijssel0541-53151306-30397139http://www.hzoontjes.nlHuub Zoontjesontwerp- en adviesbureau voor tuin, stad en landschap, uitvoeringsbegeleiding en realisatie i.s.m. derden
Mien Stek
W.F. Hildebrandstraat 59798 PH GarmerwoldeGroningen502803121629967176http://www.mienstek.nlMiranda BosmanTuinontwerp, klein onderhoud
Ecotuinman
Eppinge 59654 PL AnnerveenschekanaalDrenthe06-23612988http://www.ecotuinman.nlJurre Haagsmaecologische hovenier Advies, Aanleg, beheer. Voedselbos, eetbare tuin, moestuin, fruitbomen, bessen. Ecologische tuinen aanleg, renovatie en beheer. Natuurvijver, stapelmuren, vlindertuin, vogeltuin. Vogelbosje, gemengde haag, eetbare haag, bos: advies, aanleg, renovatie en beheer. Half-verharding, Grastegels, houtsnipper en boomschors paden. Moestuinbakken, permacultuur, kruidenspiraal. Groenteteelt in kas zoals tomaten, komkommer, Pergola, afdak, schutting, hekwerk, geluidswal, wilgenschutting. Bloemenweide Advies, aanleg en beheer Gebied in Groningen buiten de rondweg, provincie Groningen, Drenthe en Friesland tot 1 uur reistijd. Voor meer informatie: www.ecotuinman.nl
Floris Flora - Natuurrijk tuinieren
Jan Rozeboomstraat 1207204 VA ZutphenGelderland621886540http://www.florisflora.nl , facebook: Floris Flora - Natuurrijk tuinierenFloris PoppeEcologisch hovenier
Studio Healing Gardens
Niers 675032AN TilburgNoord-Brabant06455861118http://www.studiohealinggardens.comSharon GadellaaOntwerpbureau, Adviesbureau & Volledige Realisatie / Aanneming van Exclusieve Natuurtuinen / Ecologische / Klimaatbestendige (Bedrijfs) Tuinen. Kenmerken: Helende tuinen, Medicinale tuinen, Biodiversiteitstuinen, Eetbare Tuinen / Wijken, Parkachtige (esthetische) voedselbossen Met als basis: Esthetische & Heilzame Ontwerpen gebaseerd op Permacultuur, Biodiversiteit
Wijnand Smit Tuinen
MR. J.C. Buhrmannlaan 541244 PH AnkeveenNoord-Holland06 50423424http://www.wijnandsmittuinen.nlWijnand SmitEcologisch hovenier voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van particuliere tuinen.
De Tuinjuffer
Emmastraat 15 F1029722EW GroningenGroningen06-47142316http://www.detuinjuffer.nlAnne Doornecologisch hovenier, tuinonderhoud
Buro Walinga
De Marne 618701 PV BolswardFriesland0515-577238618521369http://www.burowalinga.nlSandor WalingaTuin- en landschapsontwerp, Boomverzorging en Beplantingsplannen
Hoveniersbedrijf Meppelink
Verlengde Vaart Noord Zijde 27887 ED ERICADrenthe06 150 52 651http://www.hoveniersbedrijfmeppelink.nlDennis MeppelinkHoveniersbedrijf Meppelink richt zich op particuliere tuinen waar in de natuur een belangrijk onderdeel is. Van het ophangen van een enkel nestkastje tot aan een compleet aangelegde natuur tuin bent u bij ons aan het juiste adres.
ParTerra
voorschoterlaan 79-73062KJ RotterdamZuid-Holland06 48409711http://www.parterra.nlCaroline Groeneveldaanleg en onderhoud (speel) natuurtuinen
Grijs kleurt Groen, stadsnatuur
Breedstraat 991601 KB EnkhuizenNoord-Holland651273839http://www.grijskleurtgroen.nlJan Vriesadvies, ontwerp en aanleg groen in de openbare ruimte en speelnatuur
Tuinvrouw Terschelling
Oosterduinstraat 28881bx Terschelling WestFriesland650959305http://Www.tuinvrouwterschelling.nlietje BoumaTuinvrouw
boomkwekerij Jan van Vulpen
Groenekanseweg 2503737AL GroenekanUtrecht620865707http://www.janvanvulpenboomkwekerij.nlJan Vulpenboomkwekerij
Tuinontwerpburo Passie voor Flora
Belgenhoek 75985 NJ GrashoekLimburg614270456http://www.passievoorflora.nlHanneke VilleriusOntwerpburo
Drachtplantenkwekerij Ninabel
Hoge Tilweg 479362vc BoerakkerGroningen641861962http://www.ninabel.nlMarijke AkerboomKwekerij biologisch geteelde bijen en vlinderplanten
Buitenkans
Rita de Voogdstraat 333832LR LeusdenUtrecht06-20227768http://www.buitenkanstuinen.nlEveline Beukematuinontwerp, beplanting, onderhoud en groenadvies
Tuynplan
Engwijkpad 445397 BG LithNoord-Brabant648800563https://www.tuynplan.nlRon van de StraatOntwerpbureau natuurlijke tuinen, schoolpleinen en kleinschalig landschap, cursussen en workshops, picknicktuin, centrum voor natuurlijk tuinieren
sanook groenprojecten
de lansing 453405DN benschopUtrecht651396289eric van houtenecologische aanleg,renovatie, onderhoud van parken/openbaar groen/natuur terreinen
paul casteleijn hoveniers bv.
noldijk 1262991 vl barendrechtZuid-Holland653801194http://www.paulcasteleijn.nlpaul casteleijnhovenier
Alies Natuurlijk!
Lutkemeerweg 2741067TH AmsterdamNoord-Holland634842703634842703http://www.aliesnatuurlijk.nlAlies Fernhoutaanleg en renovatie ecologische kringlooptuinen en biologische planten
Zwaan-tuinen
Boompjeswal 127201CL ZutphenGelderland06 18552818http://www.zwaan-tuinen.nlzwaan hofmeijerontwerpbureau
Jac. Uittenbogaard & Zn bv
Robijnslaan 432211TG NoordwijkerhoutZuid-Holland252373762651553625http://www.jubholland.nlRobbert UittenbogaardJubholland levert graag een bijdrage aan een groen en kleurrijke omgeving en denkt daarbij aan de biodiversiteit. Van vroeg in het voorjaar tot laat in de zomer brengen onze bolbloemen kleur in zowel tuinen als in het openbaar groen
GreenGuard
De Morgenstond 165473 HG Heeswijk DintherNoord-Brabant085-0047875http://www.greenguard.nlGreen GuardLeverancier biologische en of duurzame producten
Marja Gijben Buitenontwerp
Pastoor Dobbeleijnstraat 225298NM LiempdeNoord-Brabant06 53326395http://www.marjagijben.nlMarja GijbenOntwerp Tuinen,Eetbare tuinen, Buurtprojecten,Natuurlijk avontuurlijk spelen.
Welles Hout
Industrieweg 11d8426 AB AppelschaFriesland51643147006-20981462http://www.welleshout.nlGerben Wellesleverancier duurzaam hout voor buitengebruik
Astrum tuin en groenprojecten
Zonnehof 1232632BJ NootdorpZuid-Holland015-7504948http://www.astrumgroen.nlWibo Noorthoveniersbedrijf
Natuur bij Huis
Wiedestraat 96077NV Sint OdiliënbergLimburg613970863http://www.natuurbijhuis.nlIverna ZaalbergOntwerpbureau voor particuliere– en bedrijfstuinen waarin natuurbeleving een belangrijke rol speelt. Tuinontwerp - beplantingsplan - tuinaanleg - verkoop alle benodigde materialen.
Peter Matze Hovenier
Burg. ten Heuvelhofweg 142391 MB HazerswoudeZuid-Holland06 21275030http://www.matze-hovenier.nlPeter Matzehoveniersbedrijf
Peter Zwager hovenier
Akkerstraat 597011 DA GaanderenGelderland06 50676018http://www.peterzwagerhovenier.nlPeter ZwagerBegeleiding, aanleg en onderhoud van groene tuinen, specialisatie bodem
De Tuin Spirit
De Monden 68437PG ZorgvliedDrenthe06 21217401http://www.detuinspirit.nlRichard LangeloHovenier
Ontwerpen voor een natuurRijke omgeving
Esschestraat 335262 BA VughtNoord-Brabant06 41423211http://www.marleenvantilburg.nlMarleen tilburgvoor het ontwerpen en realiseren van natuurRijke tuinen die tot de verbeelding spreken
Peter Heijke (gepensioneerd voorzitter van Stichting Natuur Ande
Lagestraat 487412 CB DeventerOverijsselhttp://Peter HeijkeOnderhoud natuur en landschap en ecol. hoveniersbedrijf
ANNO2000 | Ontwerpers en Hoveniers
De Amstel 88253 PC DrontenFlevoland06-52047426http://www.anno2000tuinen.nlJacqueline VerheulOntwerpers en Hoveniers voor tuin en landschap
Natuurindetuin.NU Hoveniers
Lievingerveld 5149411DA BeilenDrenthe06-17050257http://www.natuurindetuin.nuJairus BrandsmaOntwerp & Aanleg van: Eetbare tuinen - Houtbouw - Energetische tuinen - Bosrandlandbouw - Feel good gardens - Houten constructies - pizzaovens - leemvormen
Guchelaar Tuin en Landschap
Hamveld 129418 TK WijsterDrenthe06 22595722http://www.hogu.nlRoel Guchelaarhoveniersbedrijf
Groenstudio Schone
Snelliusstraat 609727 JP GroningenGroningen06-5584608006-55846080http://www.daanschone.nlDaan SchöneTuin- en landschapsontwerp, ecologisch hovenier, kringloop tuintechniek
Gijs Rip Tuinen
Campherbeeklaan 678024BT ZwolleOverijssel06-43999128http://www.gijsriptuinen.nlGijs RipFijngroen, Op een duurzame natuurlijke manier de wensen van mijn klanten realiseren.
Villa Dahlia
Dr. A.H.J. Coppesstraat 737523 EK EnschedeOverijssel-06-50832916http://www.villadahlia.nlIrene DelnoyOntwerp van tuinen en tuinbeelden aanleg advies voorlichting educatie onderhoud kunstenaar
Lelie-tuinen
Tarthorst 2246708JG WageningenGelderland06-36221971http://Lelie-tuinen.nlAnnique LelieHoveniersbedrijf: ontwerp, advies en onderhoud van natuurlijke tuinen en vijvers
Gijsbert Smid
pleinstraat 158000 BruggeVlaanderen0032-487907256Gijsbert SmidLandgoed
Natuur, Groen & Beleving
Rijhuizen 13401 HC IJsselsteinUtrecht30688836906 29045912http://www.natuurgroenenbeleving.nlHans Lappeetuinaaleg en onderhoud
Stefan Jaspers Tuin & Landschapsinrichting
Veldsteeg 27735 KL ArrienOverijssel0529-45720806-13572766http://www.stefanjaspers.nlStefan JaspersOntwerp en realisatie van tuin en landschap
Zandraket
Commelinstraat 21 sous1093 TP AmsterdamNoord-Holland06 25574042http://www.zandraket.nlJan Schaikontwerp en aanleg natuurspeeltuinen
Tuinrecept
Bollenveld 215235NK Den BoschNoord-Brabant06-47905502http://www.tuinrecept.nlSifra Timmermans(Eetbaar) Tuinontwerp, samen tuinieren, samen ontwerpen, wildplukwandelingen
Pulsatilla Tuinen
Rensumaheerd 579736 AC GroningenGroningen06-30102525http://www.pulsatillatuinen.nlMichiel VerheijenOntwerp samen met u, en aanleg van groene tuinen
Innogreen BV
Vierlinghstraat 554251 LC WerkendamNoord-Brabant06-10597243http://www.innogreen.nlRuud SnijdersOrganische meststoffen, natuurlijke bodemverbetering en biologische bestrijding, bodemkundige- en bemestingsadviezen, natuurlijk groenbeheer met de natuurlijke processen als voorbeeld.
De Wilgenhut
Bremstraat 2619404 GD AssenDrenthe06-24453187http://www.dewilgenhut.nlPauline LeeneHoveniersbedrijf, tuinvrouw
Foppe Bijleveld ecologisch tuinier
Worp 1057419 AD DeventerOverijssel570769190620883044Foppe BijleveldEcologisch hoveniersbedrijf
TUINZIJDE
Hengeveldstraat 203572 KJ UtrechtUtrecht06-45464900http://www.tuinzijde.nlSilke ZandstraTuincoach voor tuin- en landschapsontwerp, beplantingsplannen en tuinonderhoud. Tuinzijde staat je terzijde bij het creëeren van jouw ideale tuin. Een thuis voor planten en dieren. Een gezonde bodem is cruciaal voor een vitale tuin. Tuinen kunnen een grote bijdrage leveren aan klimaatadaptatie!
Jansma's Hof
Schoterlandseweg 468455 JH KatlijkFriesland06-51178484http://www.jansmashof.nlPieter Jansmaontwerp / tuinen / beplantingen
Aardoom Hoveniers
Hovystraat 12982 PC RidderkerkZuid-Holland0180-4284580180428458http://www.aardoomhoveniers.nlDionysios Sofronas225 jaar natuurlijk vakmanschap! Lees het verhaal op onze website!
Willemstein Hoveniers
Noordeinde 992742 AA WaddinxveenZuid-Holland018261845506 43859415http://www.willemsteinhoveniers.nlWouter RijkaartDuurzaamste Hovenier van Nederland
Tilia Hoveniers
Kon. Wilhelminalaan 208338 KD WillemsoordOverijssel06-54758778http://www.tiliahoveniers.nlSikko HoekstraHoveniersbedrijf
De Groenbegeleider
Veers 115995 AC KesselLimburg06 22684529http://www.degroenbegeleider.nlArno Giethoorntuinontwerp en begeleiding bij aanleg en onderhoud
Bio-Kultura
Vossensteinsesteeg 13941BL DoornUtrecht0343-785371http://www.bio-kultura.nlMathijs HoutumProducent en leverancier van biologische potgrond, tuinaarde en compost.
BINNEN DE HAGEN tuinen met ernst
De Hoefsmid 33i1851 PZ HeilooNoord-Holland0645-882221http://www.binnendehagen.nlErnst Oostindiehoveniersbedrijf
Natuurlijke Tuinen
Kamperstraat 57418 CA DeventerOverijssel06 12353029http://www.natuurlijketuinen.nlCorné KempenOntwerp, aanleg en onderhoud van natuurlijke tuinen!
Tuin van Waarde
Tempelberg 1142716 LG ZoetermeerZuid-Holland06-23118336Marieke WaardeOntwerp, advies en onderhoud van tuinen
Hollandsgroen b.v.
Lutkemeerweg 3281067 TH AmsterdamNoord-Hollandhttp://www.hollandsgroenbv.nlAnnemieke Langendoenontwerpbureau voor de buitenruimte
PAN-Tuinen
Vossenstraat 356865 WS DoorwerthGelderland06-52165990http://www.pan-tuinen.nlHans Huitemahovenier voor ontwerp, aanleg en onderhoud. Mens en natuur verbinden door Persoonlijke Aandacht voor Natuur is onze missie.
BertWerkt
Oude Dordsedijk 87891 PB klazienaveenDrenthe06 44818554http://www.bertwerkt.nlBert KoninkBertwerkt onderhoudt tuinen bij particulieren, VvE's en bedrijven.
De Persimoen
Parallelweg Oost 144103 NC CulemborgGelderland06 40086814http://www.persimoen.nlRutger MazijkWe zijn een 2 persoons hoveniers bedrijf. We onderhouden groen en leggen aan in openbaar en particulier gebied en dat alles vanuit ecologisch en permacultuur perspectief
Marij Obers natuurrijke tuinen
Vredenburchsingel 404811 SJ BredaNoord-Brabant076-5145956http://www.marijobers.nlMarij ObersTuinontwerp, tuinadvies en tuinaanleg van natuurlijke tuinen
De Vrije Ruimte, werkplaats voor de tuin
Fonteinkruidstraat 476841 KA ArnhemGelderland06-44062027http://www.devrijeruimtearnhem.nlFrank HeddePlan, bouw en groei
De groene tuinman
Heerkensveld 285641 PD EindhovenNoord-Brabant06-21651075Roel Trepelsonderhoud particulieren tuinen
de Stadstuinier
Osseweistraat 19b3023DA RotterdamZuid-Holland06-14875958http://www.destadstuinier.nlIlya Toornvlietaanleg, onderhoud en advies natuurvriendelijke tuinen en schoolpleinen
Buro B(l)oeiend Plan
Voorstraat 542201 HW NoordwijkZuid-Holland06-45758984http://www.bloeiendplan.nlMarianne Frankentuinontwerp en hoveniersbedrijf
Vertumnus
Begoniastraat 202371 NG ROELOFARENDSVEENZuid-Holland062 254 6348http://www.vertumnus.orgaardbolstoffeerder bertusBuitengewoon Bijzonder tuinBeheer, ambachtelijk, historisch & natuurrijk, lid van 't Maarts Viooltje Kollektief (tuin met mogelijkheden voor mensen met beperkingen in de Wilde Weelde Wereld op Appeltern)
LipsGroen Hoveniers bv
Weijen 775388 HM NistelrodeNoord-Brabanthttp://www.lipsgroen.nlWim LipsHoveniersbedrijf
De Boomaap
Ravensdonk 495653 KR EindhovenNoord-Brabant06-23143964http://www.deboomaap.nlNout Pankenboomverzorging organische speeltoestellen groene speelplekken en diverse workshops natuurbeleving
Soontiëns Tuincentrum & Hoveniers
Urkhovenseweg 5705641 KX EindhovenNoord-Brabant040-2811339http://www.tuincentrumsoontiens.nlJeroen SoontiënsVerkoop tuinplanten & materialen, hovenierswerkzaamheden
Gretha Bolt Groenkundig en Plantaardig
Naweg 249463 PJ EextDrenthe06-36195262http://www.grethabolt.nlGretha Bolt
Qgroenbeheer
Heimansgatweg 14251 PM WerkendamNoord-Brabant06 12759694http://www.qgroenbeheer.nlArjan QuartelAanleg, Onderhoud, Fruitbomensnoei, Wilgenvlechtwerk en Natuurspeelplaatsen
Hoveniersbedrijf en Ontwerpbureau Richard van der Meer
Gruttoweg 93776 PZ StroeGelderland0342-44314806-22255617http://www.hoveniersbedrijfvandermeer.nlRichard MeerTuinaanleg en onderhoud . Tuinontwerp
TuinZinnig
Nieuwstraat 603732 DM De BiltUtrecht06 19219158http://www.tuinzinnig.nlMarion LierTuinZinnig: Advies, Ontwerp, Onderhoud, Workshops
Juffie in `t groen
Wilhelminalaan 133842 KA HarderwijkGelderland06 40342710https://www.juffieintgroen.nlMarjan DeurlooJuffie in ‘t groen is ecologisch hovenier en landschapsecoloog. Natuurrijke tuinen en parken, groene en avontuurlijke speelplaatsen; dat is wat Juffie in ‘t groen creëert. Niet alleen; het liefst samen met u! Juffie helpt onder andere gemeenten, scholen, kinderopvang, zorghuizen en particulieren met het inrichten van hun natuurlijke groene omgeving. Om zo een plek te creëren waar mensen zich fijn voelen, elkaar kunnen ontmoeten en lekker kunnen bewegen of spelen. Zo’n tuin of park leent zich dan ook uitermate goed als (leer)landschap voor natuureducatie en natuurbeleving.
Haar van Tuin
Nieuwendammerdijk 353A1023 BK AmsterdamNoord-Holland06 50202445http://www.haarvantuin.nlAnnemieke Tuinadvies, onderhoud, beplanting van particuliere tuinen in Amsterdam, Waterland en Zaanstad
Hoveniersbedrijf Sierat
Oudshoornstraat 82729 DD ZoetermeerZuid-Holland06 44408866http://www.sierathoveniers.nlEdwin SieratEr kunnen geen nieuwe klanten meer worden ondersteund.
Maik Tuinen
Amelterhout 1289403 EJ AssenDrenthe06 18012268http://www.maiktuinen.nlMaik LommelOntwerp -Natuurtuinen, beplantingsplannen
Weerbaar Telen
Koedijkerweg 553836 PA Stoutenburg NoordUtrecht06 23118825http://www.weerbaartelen.nlEddo VeerBodemmonsters + chroma’s nemen & advies, Bodem in balans brengen & bodembiologie aanjagen + voeden van de bodembiologie & plant, om zodoende meer weerbare gewassen te krijgen. Produceren + leveren van OrganiKK= potgrond zonder veen en kokos, gemaakt van “wat geleefd heeft” uit onze eigen omgeving.
Natuurlijk van der Velden
Dries 616561vr groesbeekGelderland243587388639390909http://www.natuurlijkvandervelden.nlSiward VeldenVoor natuurlijke tuinen, tuinaanleg,- onderhoud, ontwerp
Tuinvrouw van Nature
Clara Bartonpad 96543 KM NijmegenGelderland06 17774965http://www.tuinvrouwvannature.nlJosé KosterTuinieren met aandacht
Tuin van de buren
Koningsweg 34A6816 TG ArnhemGelderland06 17382345http://www.tuinvandeburen.nlMoniek de BakkerTuinontwerper groene tuinen
Osar (Flowforms)
Laakweg 53864 LA NijkerkerveenGelderland06 26018901http://www.flowforms.nlTim Kloet
Hoveniersbedrijf Marc Molenaar
Kruisstraat 1a5243 RD RosmalenNoord-Brabanthttp://www.hoveniersbedrijfmarcmolenaar.nlMarc Molenaarecologisch hoveniesbedrijf voor natuurlijke tuinaanleg
Heilien Tonckens
Oude Willem 28426 SM AppelschaFrieslandHeilien Tonckens
Plant is Koning
Akkerwindestraat 536832 cr ArnhemGelderland06 37343268Bas Roodbergensamen tuinieren, beplantingsplannen, buurt moestuinen & groen, kweken vaste planten
Hortus Berlicum
Voshage 125258XN 5258XNNoord-Brabant65166932106 51 66 9321Peer Schijndelontwerp aanleg en onderhoud particuliere tuinen
Manos Verdes
Weesperstraat 62574 VT Den HaagZuid-Holland06 245 90761http://www.manosverdes.nlJoost SpekEcologische tuinontwerp en advies voor particulieren, bedrijven en instanties. Gespecialiseerd in eetbare tuinen, operatie steenbreek en klimaat adaptieve oplossingen. Verzorgd ook Webinars op aanvraag voor o.a. tuinverenigingen, afdelingen van Groei & B
De Vlechterij
Sportlaan 293791 NA Driebergen-RijsenburgUtrecht06 2512 1728http://www.vlechterij.nlPiet-Hein Spieringhstuinschermen vlechten
Maximaal groen
Oostelijke polder opweg 19988 TG UsquertGroningen06 5389 1299http://www.maximaalgroen.nlMax Lambers
Buitengewoon Tuinwerk
Abstederdijk 3133582 BL UtrechtUtrecht06 43701420Monique BlommaartHoveniersbedrijf
Buro Collou
Looweg 107152 AL   EibergenGelderland06 51823626http://www.burocollou.nlJacqueline Collouontwerpburo -  Tuin & Landschap
Bureau Zonneklaar
Vingerhoed 5A6953 BZ DierenGelderland0313 41393106 37480275http://www.bureau-zonneklaar.nlMachteld KleesWij maken het tijdschrift Oase (voor natuurrijke tuinen), geven advies en informatie over wilde planten, verzorgen tekst en vormgeving voor educatief materiaal.
Ecologisch hoveniersbedrijf Michiel Coesel
Goeman Borgesiuslaan 2099722 VB GroningenGroningenhttp://www.ecohovenier.nlMichiel CoeselOnderhoud en ontwikkeling natuurrijke tuinen
Connie Landscaping
Kastanjelaan 136866 CS HeelsumGelderland06-23689038http://www.connielandscaping.nlConnie Ettemaontwerp, advies, hovenier
Q Gardens tuincoach en tuinadvies
Lepelkruisstraat 15 - 31018 WG AmsterdamNoord-Holland06-24718118http://www.qgardens.nlQuiriene Oudstentuincoach en ontwerp van natuurlijke en speelse tuinen die je deels zelf kunt aanleggen
Hans van Lunteren
van de Mondestraat 453515 BB UtrechtUtrechthttp://www.HansvanLunteren.nlHans van Lunteren
Babako
Dorpsstraat 357468CC EnterOverijssel06-53608515http://www.babako.nlErik BretveldOntwerp en aanleg/ ecologisch beheer
De Warande
De Fluite 427232 BH WarnsveldGelderland57578572206 54245524http://www.dewarande.nlTrudi WoerdemanDe Warande: een familiebedrijf gespecialiseerd in bos- en stinzenplanten dat alles in huis heeft voor zowel historische als moderne tuinen en parken, van historisch onderzoek, herstel & ontwerp tot en met aanleg en onderhoud.
Storix Boom- & Landschapsbeheer
Hoogeinde 225142GC WaalwijkNoord-Brabant0416 33664606-53351557http://www.storix.nl/Ton StokwielderOns specialisme is het maken van een masterplan voor bomenbestanden. Dit kan een kleine tuin zijn waar we kijken welke bomen duurzaam behouden kunnen blijven en welk beheer daarbij past. Vaak is het ook beter om een deel van de bomen (op termijn) te laten
Gerdien Griffioen Tuinadvies en ontwerp
Huizingalaan 913572LK UtrechtUtrecht06 19483452http://www.gerdiengriffioen-tuinadvies.nlGerdien GriffioenOntwerp en beplanting van natuurrijke tuinen. Ik werk vaak samen in de tuin met o.a. cliënten van gezondheidscentra of met kinderen in de natuurtuin van de school.
Natuurlijk Asselt
Asseltsestraat 406071 BT SwalmenLimburg06 15851187http://www.natuurlijkasselt.nlHarry Cuyperskanotochten
MJBuiten
Nieuwe Keizersgracht 38bis3514 TZ UtrechtUtrecht06-22121349http://www.mjbuiten.nlMarie José van der Werff ten Boschecologisch hovenier – (stads)tuin, landschap, voedselbos en eetbare tuin
Stichting Oase
Potvis 61797 TA Den HoornNoord-Holland06-83183116Willy Leufgenpensionado
J.W. Spruit Tuinverzorging
Kersbergenlaan 263703 AP ZeistUtrecht030-6914875http://www.jwspruittuinverzorging.nlJanWillem SpruitEcologisch tuinonderhoud, ook in abonnementsvorm. Ook tuincoaching, fruit snoeien en stinzenplanten.
Margot Timmer voor Tuin en Terras
Johan Wagenaarlaan 502102 GD HeemstedeNoord-Holland023 - 547380106 22446218Margot Timmer-van Heesonderhoud van natuurrijke tuinen
Knoest
Hengeland 325851EA AfferdenLimburg0485 53005606 13659142http://www.knoest.euWilly van CasterenBoomverzorging, inlands hout, buitendagen voor groepen
VELT
Uitbreidingstraat 392c2600 BerchemVlaanderenhttp://www.velt.beGreet Tijskens
Vis à Vis Ontwerpers
Daalderstraat 94285 AV WoudrichemNoord-Brabant0183 31074306 55772591http://www.visavisontwerpers.nlEmiel & MargoOntwerpbureau voor tuin- en landschapsinrichting met aandacht voor natuur en duurzaamheid, beplantings- en beheerplannen en tuinadvies op maat.
Tuinoase
Francoise Mauriacweg 613731 BA De BiltUtrecht06-19392905http://www.tuinoase-utrecht.nlTiny SchutIk ben ecologisch hovenier en tuinontwerper van Tuinoase. Mijn passie is om van elke plek, groot of klein, oases te maken die aangenaam zijn voor de mens, maar ook voor vogels, vlinders en andere dieren. Mijn tuinen ogen natuurlijk.
Robinia tuinontwerp
Aeolusweg 163731 XG De BiltUtrecht030-2201867http://www.robinia-tuin.nlWelmoed PaskerTuinontwerp voor uw nieuwe tuin of een tuinrenovatie. Beplantingsplannen o.a. mooie onderhoudsarme planten. Vlindertuinen. Tuinmentor onderhoudsadvies in uw eigen tuin
Erna Bisterbosch Ecologisch Hovenier
Akkerstraat 14116EW BurenGelderland0344-76908706-28137686http://www.bisterboschhovenier.nlErna BisterboschBeplanting, onderhoud, ontwerp, advies en tuincoach.
Biotoop
Brasemdaal 592553 NB Den HaagZuid-Holland06 41251027http://www.biotooptuinen.nlWouter Santenontwerp en aanleg van natuur(speel)tuinen
Laevigatus Hovenier
Kleinveld 45583 GW WaalreNoord-Brabant06 30681037http://www.laevigatus.nlPeter Bleijs
Marjolein Tuinwerk
Achter t Zand 364103 XP CulemborgGelderland06 40258490http://www.marjoleintuinwerk.nlMarjolein BoschVoor tuinen die mee bewegen met de natuur.
Golondrinas tuin- en houtwerken
Kapeldijk 177217SH HarfsenGelderland06-48945837http://www.golondrinas.nlLaurens Braakmanbijzondere houtwerken, ontwerp en aanleg natuurlijke speelplaatsen, algemeen tuinwerk
Hoveniersbedrijf GH van der Weij
Bloemheuvellaan 25 - 27322 JB ApeldoornGelderland06 41978852http://www.gertvanderweij.nlGert Weijtuinrenovatie, onderhoud,snoei, advies,boomverzorging, ontw.
Het Groene Oog
A. de Haenstraat 552563 BR s-GravenhageZuid-Holland06 4397 3758http://www.hetgroeneoog.nlCoen BijlAanleg en onderhoud,  vijvers, constructie
Noam Schipper
Poorterstraat 135663 CG GeldropNoord-Brabant06 18042217http://www.gielvanderpalen.nlNoam Schipperhoveniersbedrijf
Kees Tuint
Veerweg 164101 AK CulemborgGelderland06-53984457Kees van der Laanhoveniersbedrijf
Van Duuren Bosbeheer
Hulstbosakker 155625 VR EindhovenNoord-Brabant06 51604940http://www.dommelsekracht.nlTom Duuren en Judy KoopmanAdvies - beheer landschap stadsgroen
Hoveniersbedrijf de Kaardebol
Achterweg 24328 LZ HaamstedeZeeland06 20887259Anne-Mieke Waveren ( samen met Lucia van Jeveren en Mirjam Musteaanleg en onderhoud advies en ontwerp particuliere tuinen.
Klavertje Vier Ecologisch Hovenier
Midden 478351 HC WapserveenDrenthe06 20340364http://www.k4groen.nlNils Ligtenaanleg, onderhoud, advies, maaibeheer, snoei vruchtbomen
Kolthof Tuinen
D.J. van Nieuwenhuizenweg 103711 AS AusterlitzUtrecht06 54392288http://www.kolthoftuinen.nlKrieno KolthofAanleg onderhoud advies
Wencke Habermann Natuurlijk Groen
D.G. van der Keesselstraat 107412 ZP DeventerOverijssel06 10351459http://www.wencke-natuurlijkgroen.nlWencke HabermannEcologisch hovenier en ontwerpster van natuurrijke tuinen
Het Wilde Land
Hendriklaan 30c3433 EH NieuwegeinUtrecht06 42350136http://www.hetwildeland.nlHanneke Vuure
Tuinen die Verbinden - Yvonne Bruijning
Achter Clarenburg 23511 JJ UtrechtUtrecht06 28196733http://www.tuinendieverbinden.nlYvonne BruijningNatuurlijke & Energetische tuinen; Ontwerp, Aanleg, Onderhoud, Advies; Permacultuur, Eetbare tuin, Begeleiden van tuingroepen.
Wilna Kuipers Tuinwerk
Ter Hulstraat 53981 CD BunnikUtrecht030-293255406-23663248http://www.tuinwerk.comWilna KuipersEen weelde aan planten in een helder ontwerp.
Paardekooper tuinen
Waterweg 686871 xh renkumGelderland06 42129893http://www.paardekoopertuinen.nlPaul Paardekooperaanleg, onderhoud, tuinontwerp
Hoveniersbedrijf Natuurlijk
Badstraat 43581 RZ UtrechtUtrecht06 10541501Rob Vleeming
De ecologische tovertuin
Schoffelstraat 311825 MB AlkmaarNoord-Holland072-561216206-20544443http://ecologischetoverHans Schravendijk
Boomkwekerij Ten Elsen
Kempensdijk 507161 RG NeedeGelderland06 12239168http://www.tenelsen.nlHendrik ElsenVruchtbomen, ook oude rassen
De Tuinmaker
Bouwstraat 45 D3572 SP UtrechtUtrecht06 45 55 66 83http://www.detuinmaker.nlLilian VerhaakDe Tuinmaker ontwerpt en legt tuinen aan, met de natuur als inspiratiebron
Mandenmakerij de Mythe
Laanweg 161847 LM ZuidschermerNoord-Holland06 25368099http://mandenmakerij.nlJan VosMandenmakerij, manden op maat, gevlochten tuinafscheidingen, demonstratie mandenmaken, cursus mandenmaken, experimenteel vlechtwerk en objecten.
Biodivers
Hoenkoopse Buurtweg 513421 Gb OudewaterUtrecht06 13044912Http://www.biodivers.nlPeter GrootZaadbedrijf inheemse planten
Jeroen Charpentier
Kerkwijk 1075258 KB BerlicumNoord-Brabant06 53392420http://www.charp.nlJeroen CharpentierVormen en beheer van speel,natuur-, tuin & landgoed, hoogstamf
BuitenPlus
Marskramersbaan 223981 TK BunnikUtrechthttps://buitenplus.nl/Marjolijn BungenbergEcologisch hovenier
Van Donkelaar Groenadvies
Ruinerweg 447958 RD KoekangeDrenthe0522-451848http://www.vandonkelaargroenadvies.nlRuurd van Donkelaarontwerp en realisatie van ecologisch en historisch groen, educatie en cursusontwikkeling
Aardrijk | landschap & spel
Van Cittersstraat 46A3022 LL RotterdamZuid-Holland06 18014237http://www.aardrijk-sigrunlobst.nlSigrun LobstSpeelnatuur. Ontwerp, projectbegeleiding, lezingen & workshops
Veris
Veldbraakseweg 135581 HK WaalreNoord-Brabant06 22812152http://www.veristuinen.nlEgbert Jansenaanleg onderhoud ontwerp advies
Hiro Natuurlijk Wonen
Zilkerduinweg 4042114 AM VogelenzangNoord-Holland06 51351725http://www.hironatuurlijkwonen.nlWim BiezenDuurzame materialen voor bouwen onderhoud. & Tamme Kasta
Hendrik Nijenhuis
Gipskruidweg 361313 CT AlmereFlevoland06 53615632Hendrik Nijenhuisontwerp advies grote projecten, cursussen, lezingen
Hoveniersbedrijf De Roos
Rozenstraat 291016 NM AmsterdamNoord-Holland06 22047302Erik de Jonghaanleg onderhoud ontwerp advies
Tuin en Vlinder
Willem Pijperstraat 227425 HS DeventerOverijssel570513027http://www.tuinenvlinder.nlAnneke RodenburgOntwerp, aanleg, advisering van natuurrijke tuinen en natuurrijke speelplekken
De Groene Stap
Bij de Leijwei 28412 SC HoornsterzwaagFriesland06 15170189http://www.degroenestap.nlHans Engelbrechtnatuurontwikkeling, moes, fruit, aanleg onderhoud ontwerp
De Twee Heren
Geerling 201613 PG GrootebroekNoord-Holland06 48016355http://www.detweeheren.nlBarry Bimmermanaanleg onderhoud ontwerp advies
Buro Buiten Ruimte
Gerolaan 143707 SK ZeistUtrecht06 47962333http://www.burobuitenruimte.nlPaul Eerdontwerp en bouw van speelbossen, ervaringstuinen, wijkparken en natuurrijke schoolpleinen
Nelle Driessen Natuurtuinen
Reijmerstokkerdorpsstraat 186274 NL ReijmerstokLimburghttp://www.nelledriessen.nlNelle Driessenontwerp, advies, begeleiding, educatie en speelnatuur. Nelle Driessen ontwerpt tuinen en adviseert bij tuinwerkzaamheden met speciale aandacht voor: ecologisch of natuurrijke tuinen en natuurspeelplaatsen in privé-tuinen, voor scholen en in openbaar groe
Cruydt-Hoeck Wildebloemenzaden
Abbendijk 68422 DL NijeberkoopFriesland0516 44114406 12641651http://www.cruydthoeck.nlJasper HelmantelKwekerij van wildeplantenzaden en bloemenweidemengsels
Kwekerij De Heliant
Abbendijk 68422 DL NijeberkoopFriesland5164419800516 441980http://www.deheliant.nlJasper Helmantelkwekerij inheemse planten en stinzenplanten
Eko-tuin
Wapserauwen 57983 KE WapseDrenthehttp://www.ekotuin.nlWilfred Beetsaanleg onderhoud ontwerp advies kwekerij planten
Eco-care Hoveniers en ontwerpburo Loek Gorris
Bartokstraat 27204 PP ZutphenGelderland06 29196305http://www.eco-care.nlLoek Gorrisaanleg onderhoud ontwerp advies natuurRijke tuinen
De Tuinen van Geerdink
Visschemorsdijk 22 a7161 RE NeedeGelderland611065763http://www.geerdinkgroen.nlHans Looaanleg, onderhoud, ontw, adv, grote projecten, zwemvijvers
Liesbeth ten Hallers-van Hees
Alexanderweg 276721 HD BennekomGelderland06-33671291Liesbeth Hallers-van Heesbeëindigd
Adviesbureau De Sliffert
Sliffertsestraat 185657 AR EindhovenNoord-Brabant40251979506 53333134http://www.desliffert.nlGiel van der Palenadvies
Peer Stevens
Hoge-Dijkseweg 194041 AW KesterenGelderland06 26963380http://www.denoudendam.nlPeer Stevens
Karin Krol Tuinen
Stadhouderslaan 75263 CC VughtNoord-Brabanthttp://www.karinkrol.nlKarin Krolontwerpburo voor natuurlijke tuin-en landschapsinrichting
Hoveniersbedrijf Rob van der Steen
Soestdijkseweg Zuid 87 B323732 HE De BiltUtrecht06-34675620Rob Steen27 jaren mens- en milieu-vriendelijke wijze samen werken aan natuurrijke, sfeervolle tuinen, waardoor mensen, dieren en planten duurzaam van elkaar kunnen genieten. Gespecialiseerd in begeleiden van initiatieven, waarin meerdere partijen participeren.
Roos Broersen Groenadvies & Tuinontwerp
Sao Paulodreef 363563 CP UtrechtUtrecht06 23566294http://www.roosbroersengroenadvies.nlRoos BroersenDuurzaam groen en natuurrijke tuinen
De Bolderik
Postbus 111693 ZG WervershoofNoord-Holland0228-58346506-41065254http://www.debolderik.netJos Groen en Petra hagemanKwekerij en leverancier wilde bloemenzaden, advies inzaai bloemenmengsels. Verkoop bloemenzaden en mengsels via website, wij hebben geen winkel. Géén verkoop van planten.
Natuurtuinen Limburg
Oosterweg 996229 XX MaastrichtLimburg003120 692 86 2206-55384080http://natuurtuinenlimburg.nlTon Van Kemenadeontwerp aanleg onderhoud en advies
Wolverlei Tekst, Beeld en Wilde Planten
Reigerlaan 631241 EC KortenhoefNoord-Holland06 5356705006-53567050http://www.wildetuinplanten.comMartin StevensWolverlei fotografie, teksten, ecologisch advies en kwekerij wilde plantenkwekerij