Wilde Weelde Nieuwsbrief Bekijk online

Beste Wilde Weelder,

De voorbereidingen voor de leden tweedaagse zijn in volle gang. Bij deze sturen we jullie een reminder voor opgave van deze leuke leden dagen. De stukken staan inmiddels online. Dat zijn de volgende documenten:

-Tijdsindeling tweedaagse
-Agenda alv
-Jaarverslag 2023
-Voorstel aanpassing huishoudelijk reglement 2024

Deze documenten vind je op de website onder het kopje alv 2024 (via Voor leden/alv/ alv2024). De notulen van de alv 2023 staan online bij alv  2023.

De volgende documenten wordt nog aan gewerkt en deze worden zo spoedig mogelijk online geplaatst.
-Werkplan 2024
-Balans 2023
-Financieel overzicht

Een extra opmerking is er met betrekking tot de catering. Ook dit jaar wordt de catering weer verzorgt door Desirée en haar team. Het is geheel vegetarisch. Als je buiten dat andere specifieke dieetwensen hebt dan kun je deze doorgeven aan laura@wildeweelde.nl.

Inhoud tweedaagse en oproep case-studies:

Naast het vieren van ons jubileum hebben we dit jaar twee sprekers gevonden die onze kennis gaan bijspijkeren. Sander Hunink is specialist in natuurbeschermingsrecht en zal het op de donderdag hebben over natuurwetgeving en tuinen. Aan de hand van praktijkvoorbeelden kijken we naar wat natuurwetgeving nu eigenlijk inhoud voor ons vakgebied.

Om de lezing zo waardevol mogelijk te maken vraagt Sander om hem tijdig te voorzien van input. Dus heb je juridische vragen over plichten en verantwoordelijkheden met betrekking tot bomen, houtopstanden, exoten, beschermde gebieden, beschermde soorten, etc. Laat het dan weten. Sander zal jullie vragen en situaties zoveel mogelijk meenemen in zijn verhaal.

Je kunt deze tot 18 januari sturen naar: secretaris@wildeweelde.nl

De tweede spreker gaat het met ons hebben over heggen. Kenneth Rijsdijk is landschapsonderzoeker aan de universiteit van Amsterdam en is enthousiast voorvechter van meer heggen in tuin en landschap. Hoe en waarom? Dat hoor je op de vrijdag wanneer hij het gaat hebben over alle voordelen van heggen en hagen.

ALV

De algemene ledenvergadering zal plaats vinden op donderdag 1 februari van 13:30 tot 15:00.

Vacature bestuurslid

Marie José zal het bestuur na 6 jaar helaas verlaten. Daarom zijn we op zoek naar een enthousiast nieuw bestuurslid, liefst met bestuurservaring. Ben je geïnteresseerd om in het bestuur bij te dragen aan onze fantastische vereniging, laat het ons weten. Stuur dan een mail naar voorzitter@wildeweelde.nl.

Aanmelden voor de tweedaagse

Opgave voor de tweedaagse gaat via de site. Er zijn verschillende opties voor deelname en voor mensen die het fijn vinden om alvast eerder te komen is er de mogelijkheid om in de avond van 31 januari al op de locatie te komen tussen 20:00 en 22:00. Zo kun je al heerlijk ontspannen aankomen en een eerste gezellige avond hebben, ontloop je files op donderdagochtend, krijg je een heerlijk ontbijtje en ben je sowieso op tijd voor een feestelijke start van deze tweedaagse.

Kamers worden gedeeld met 2, 3 of 4 mensen, afhankelijk van de hoeveelheid aanmeldingen. Als je voorkeur hebt bij wie je op de kamer slaapt, spreek dit dan met elkaar af en geef dit dan bij aankomst aan, we proberen er zoveel mogelijk rekening mee te houden zover de voorraad strekt, op is op.

LET OP: Deze keer neem je zelf beddengoed zoals matrashoes, slaapzak of dekbed  en kussensloop mee. Daarnaast zijn handdoek, pantoffels en toiletspullen handig om mee te nemen.

Aanmelden kan nog tot 21 januari via de volgende link, daar zie je ook alle opties: https://wildeweelde.nl/events/alv-2-daagse/

Afmelden kan kosteloos tot en met 21 januari 2024. Bij afmeldingen na deze datum wordt er geen geld gerestitueerd.

En als laatste; er zijn in 2023 vast weer veel heuglijke feiten gepasseerd. Voor ons als bestuur is het een uitdaging om overal van op de hoogte te zijn. Als er nog leuke zaken te melden zijn over je eigen bedrijf of dat van een collega, dan kunnen jullie die doorgeven aan secretaris@wildeweelde.nl.

Hartelijke groeten en tot binnenkort!

Pieter Jansma
Secretaris Wilde Weelde

facebook  twitter  linkedin  instagram 
Vakgroep natuurrijke omgeving

©2023 Wilde Weelde