Vooraankondiging ledentweedaagse en Algemene Leden Vergadering
Wilde Weelde Nieuwsbrief Bekijk online

Beste Wilde Weelder,

De zon schijnt hier op een mooi laagje ijs, wat zou de winter dit jaar allemaal te bieden hebben? Eén ding is zeker, er ligt natuurlijk weer een Wilde Weelde ledentweedaagse in het verschiet. En niet zo maar een!

Het komende jaar staat namelijk in het teken van 25 + 5, een jubileumjaar voor de vereniging waarbij we vieren dat de Wilde Weelde 30 jaar als club bijeen is binnen het netwerk van Oase en 25 jaar geleden als zelfstandige vereniging opgezet is. Oftewel, reden voor een feestjaar!

Dit jaar zijn we voor de tweedaagse te gast bij De Hoof Groepsaccomodaties in Someren (Noord Brabant) op 1 en 2 februari. Zie ook: http://www.dehoof.nl/

Het programma van de tweedaagse loopt van donderdagochtend 09:00 tot vrijdagmiddag 14:00. De ALV zelf zal plaats vinden op donderdag 1 februari.

Voor mensen die het fijn vinden om alvast eerder te komen is er de mogelijkheid om in de avond van 31 januari tussen 20:00 en 22:00 al op de locatie te komen.

Binnenkort zal meer informatie verschijnen over de tweedaagse en zal e.e.a. op de site komen te staan, inclusief kosten en aanmeldmogelijkheden. De relevante vergaderstukken zullen tijdig online geplaatst worden en op de website inzichtelijk zijn. Verdere berichtgeving hierover volgt nog.

Hartelijke groeten,
Pieter Jansma

Secretaris Wilde Weelde

facebook  twitter  linkedin  instagram 
Vakgroep natuurrijke omgeving

©2020 Wilde Weelde