Wilde Weelde Nieuwsbrief Bekijk online

Beste Wilde Weelder,

Vanaf januari 2020 verzorgt Hanneke Villerius voor ons de communicatie in en rond Wilde Weelde samen met betrokken Wilde Weelders. Hanneke heeft daartoe opdracht gekregen van het bestuur, met goedkeuring van de leden op de ALV.

Hanneke heeft aangegeven dat ze de taken betreffende communicatie graag over wil dragen. Na bijna 4 jaar begint de taak haar te zwaar te vallen, zeker in combinatie met de groei van haar eigen bedrijf, theetuin en overnachtingsmogelijkheden in “de 7e Hemel”, waar we vorig jaar het zomerfeest hebben mogen houden. Hanneke hoopt in de aankomende winter haar werkzaamheden over te kunnen dragen aan een opvolger.

Dat betekent dat we intern op zoek zijn naar een enthousiaste Wilde Weelder die deze taak op zich zou willen nemen.

De volgende taken worden o.a. van je verwacht:

-    Verzorgen van de interne en externe communicatie; oa beheren van de social media en papieren media
-    Uitvoeren van acties die voortvloeien uit het communicatieplan en het actueel houden ervan
-    Verzorgen van schriftelijke en mondelinge communicatie uit naam van de vereniging vanuit het oogpunt van PR
-    Actief reageren op actualiteiten
-    Ondersteuning bij de organisatie van PR-activiteiten en extern gerichte themadagen
-    Onderhoud aan de website, bijhouden van de interne agenda en het volgen van berichten op prikbord
-    Beheren van het algemene emailadres van Wilde Weelde voor externe en interne vragen

De taken worden uitgevoerd in overleg met het bestuur van Wilde Weelde of een afgevaardigde daarvan. Je wordt ondersteund door / werkt samen met betrokken Wilde Weelde vrijwilligers die helpen bij deeltaken omtrent communicatie, zoals bij de nieuwsbrieven en inhoudelijke informatie op de website en de socials.

We sluiten een overeenkomst af die telkens met een jaar verlengd kan worden. Het betreft een opdracht en uitdrukkelijk geen dienstverband. De tijdsinvestering die we van je vragen is minimaal 4 uur in de week. De vergoeding die er momenteel voor staat is € 3840,- excl. BTW per jaar.

Het maakt niet uit of je al jaren lid bent van Wilde Weelde of dat je zojuist lid bent geworden. Wel belangrijk vinden we dat je kwaliteiten en ervaring op het vlak van communicatie hebt en dat je enthousiast bent en dat laat zien. Juist voor mensen die net lid zijn geworden is deze functie uitermate leuk om de vereniging en ook andere Wilde Weelders te leren kennen. Je bent een spin in het web die veel weet en veel regelwerk heeft. Erg leuk!

Als jij denkt dat je een geschikte kandidaat bent, stuur ons dan je verhaal met ervaringen en motivatie uiterlijk 15 september 2023 toe. Uit gesprekken met de kandidaten selecteren we vervolgens degene die het beste past bij de wederzijdse verwachtingen.

Omdat de taak communicatie best omvangrijk is geworden en er veel kwaliteiten gevraagd worden, zou het kunnen dat we 2 kandidaten selecteren om mee verder te gaan. Het zal gaandeweg het proces blijken of dat van toepassing is en hoe dat in de praktijk zal uitpakken. Mocht je dus voor een deel van de bovenstaande taken willen solliciteren, dan horen we ook graag van je.

Wij hopen mooie reacties te ontvangen.

Stuur ze naar info@wildeweelde of voorzitter@wildeweelde

Met een vriendelijke groet, Hanneke Villerius, Dionysios Sofronas en Peter Zwager.

facebook  twitter  linkedin  instagram 
Vakgroep natuurrijke omgeving

©2023 Wilde Weelde