Wilde Weelde Nieuwsbrief Bekijk online

Beste Wilde Weelder,

Voor de tweede keer gaan we een Wilde Weelde zomerfeest houden.

Op 23 juni 2023 hebben we de Coronabeach bij de Groene Afslag in Laren bij Hilversum afgehuurd. We hebben daar de beschikking over een bar, strand en openhaard. De Groene Afslag is een creatief en alternatief pop-up restaurant in een oude kazerne aan de A1. Ze zijn heel enthousiast om het ons naar de zin te maken met lekker hapjes, drankjes en een zeer verantwoordde en creatieve barbecue, wederom zonder vlees. Het enige vlees daar aanwezig zijn 2 wroetende zwijnen en wijzelf, maar dat laten we allemaal lekker in leven😉

Het is een daglocatie dus we maken het niet laat dit keer. We starten om half twee ’s middags en sluiten af om 8 uur ’s avonds. De Groene Afslag is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt zeer centraal in het land, dus we verwachten dat dit een gelegenheid is waarbij heel veel leden elkaar kunnen ontmoeten op een gezellige en ontspannen plek. Voor degenen die toch liever per auto komen is er volop parkeergelegenheid.

We starten op vrijdagmiddag 23 juni om 2 uur met een ontspannen en leuk programma, waarbij er veel ruimte is om elkaar te leren kennen en met elkaar te praten. De inloop is vanaf half 2.

We kunnen tot 75 feestgangers ontvangen, wees er dus snel bij. We hebben na de eerste kennismakingsdag met nieuwe leden inmiddels bijna 350 leden, dus het kan hard gaan met de inschrijving dit keer.

Inschrijven (of kosteloos annuleren) kan tot en met 16 juni. Je betaalt meteen bij inschrijving. De eigen bijdrage is € 39,- per persoon. Inschrijven gaat zoals gebruikelijk, via de agenda van ons besloten deel van de website. Vergeet niet naar je winkelmandje te gaan (mogelijk moet je opnieuw inloggen om je item in het mandje te zien!) en dan kun je betalen. Pas na betaling is de reservering compleet doorlopen.

De eigen bijdrage van 39,- is ongeveer de helft van de werkelijke kosten, de rest wordt door de verenigingskas bijgelegd. Zo houden we het een beetje betaalbaar voor iedereen. Heb je specifieke dieetwensen? Vermeld die dan als opmerking bij je aanmelding.

Het adres van de Groene Afslag is: Amersfoortseweg 117, 1251 AV Laren.

Graag tot 23 juni 2023.

Met een hartelijke en groene groet,
Laura, Hanneke en Peter

Voor vragen of opmerkingen: info@wildeweelde.nl

facebook  twitter  linkedin  instagram 
Vakgroep natuurrijke omgeving

©2023 Wilde Weelde