Wilde Weelde Nieuwsbrief Bekijk online

Beste Wilde Weelder,

Op de 2 daagse in januari is het onderdeel communicatie, met in het bijzonder de Social Media kanalen, onder de aandacht geweest.

We hebben de plannen voor dit jaar verteld en we hebben aan jullie als leden gevraagd ons te steunen op de platforms. Door inhoud van Wilde Weelde te delen, te liken, opmerkingen eronder te zetten maar ook door in je eigen posts altijd #wildeweelde op te nemen.

Dit is al door veel leden opgepakt, super bedankt hiervoor! Erg fijn want alleen samen kunnen we groeien.

Hoe nu verder?

We zijn aan het onderzoeken hoe we verder kunnen groeien en hoe we samen met jullie kunnen bouwen aan onze naamsbekendheid. Social media platforms bieden een enorme kans om voor individuele leden bekendheid en ook opdrachten te generen. Verder zijn de platforms ideaal om kennis uit te wisselen onder collega’s.

Een idee is om een workshop te organiseren voor beginnende social media gebruikers en ook eventueel voor gevorderden. Deze mail is bedoelt om te inventariseren wie hier behoefte aan heeft zodat we later in 2023 dit kunnen organiseren.

Ook willen we graag weten van jullie op welke platforms je actief bent, en je account naam verzamelen zodat we op FaceBook, instagram en LinkedIn ook jullie op een gemakkelijke wijze kunnen gaan volgen, delen en liken.

Invullen van de enquête (het google form) zou hiertoe het begin zijn, de resultaten gaan we verwerken en daarna verdere stappen maken in het organiseren van een workshop.

De enquête vinden jullie via deze link: https://forms.gle/98kaT2vRv547kShx8

Alvast hartelijk dank!

Namens de werkgroep communicatie
Hanneke Villerius

facebook  twitter  linkedin  instagram 
Vakgroep natuurrijke omgeving

©2023 Wilde Weelde