Wilde Weelde Nieuwsbrief Bekijk online

Beste Wilde Weelder,

Zoals beloofd tijdens de leden-tweedaagse in januari delen wij hierbij de uitkomsten van de peiling onder de leden over een toekomstbestendige Wilde Weelde. Bedankt voor al jullie input!

Als bestuur willen wij nu een aantal acties in gang zetten op basis van deze uitkomsten:

  1. De ledenstop opheffen. Dit jaar willen we een proef doen met twee introductiebijeenkomsten voor nieuwe leden, in plaats van het huidige telefoontje van het bestuur. De introductiebijeenkomsten zijn bedoeld om een goed idee te geven van de vereniging (verwachtingen van leden, sfeer, activiteiten etc) en mensen die lid willen worden de gelegenheid te geven iets over hun bedrijf te vertellen/laten zien. Een groepje leden en bestuursleden zal na afloop in besloten kring besluiten wie er lid kan worden en wie niet, en waarom niet. De bijeenkomsten vinden plaats in Appeltern tijdens een themadag, op 12 mei en 8 september, zodat we gelijk kunnen laten zien wat we doen. We zoeken dus leden die mee willen werken aan één of beide bijeenkomsten. Als je dat wat lijkt, graag aanmelden bij Marie José, Ellen en Tobias via mariejose@wildeweelde.nl.
  2. We gaan aan de slag met de website verbeteren; beter verwoorden wie we zijn, wat een klant mag verwachten, een goed beeld naar buiten toe scheppen. Wie mee wil denken en schrijven is welkom! Graag melden bij Hanneke en Dionysios via info@wildeweelde.nl.
  3. We willen een werkgroep opzetten om met de overige uitkomsten van de peiling aan de slag te gaan. Wil je daarin meedoen, meld je dan even bij Marie José, mariejose@wildeweelde.nl.

De uitkomsten van de ingevulde sleutel-formulieren kun je lezen via de website, login en kijk bij: voor leden -> ALV -> ALV 2023.

Namens het bestuur,

Marie José

 

facebook  twitter  linkedin  instagram 
Vakgroep natuurrijke omgeving

©2023 Wilde Weelde