Wilde Weelde Nieuwsbrief Bekijk online

Beste Wilde Weelder,

ZOMERFEEST

We willen graag het zomerfeest nogmaals onder jullie aandacht brengen. We zouden het heel leuk vinden om jullie allemaal (ruim 300 leden!) te mogen verwelkomen in de 7e Hemel in Grashoek (Noord Limburg).

Als je om een of andere reden niet kunt, vinden we het prettig als we een berichtje als reply krijgen met de reden waarom je niet komt. Zo krijgen we inzichtelijk wat we de volgende keer kunnen verbeteren aan onze plannen.

Vergeet niet dat het een super gezellig feestje wordt met een band waarvan de zangeres een Wilde Weelde lid is. Een voorproefje van de muziek kun je beluisteren via  www.offtrack.info

Locatie

Vanaf 13:30 uur ben je welkom op de kleurrijke locatie van Hanneke en Patrick in Grashoek in hun thee- en pluktuin ‘In de 7e hemel’. Het adres is: Belgenhoek 7, 5985 NJ, Grashoek.

Programma

De feestelijke dag begint na het middaguur. Dan kan iedereen rustig richting het zonnige zuiden afreizen. Het programma is als volgt:

Ontvangst: vanaf 13:30 uur
Wandeling met gids: 14:30 uur
Rondleiding: 16:30 uur
Aansteken barbecue: 18:00
Muziekavond: 20:30
Het feest zal tegen 00:00 uur eindigen.

Hulp:

We kunnen voor het zomerfeest nog wat hulp gebruiken en zoeken daarvoor nog verschillende talenten:

Barbecue master:

Weet jij wel raad met een hete plaat? Bak jij burgers met één hand bruin en krokant?

Meld je aan bij info@wildeweelde.nl. Het zou fijn zijn als er een groepje Barbecue masters is zodat je elkaar na 15 of 30 min weer kunt aflossen.

Afwastalent

Gedurende de dag zullen we regelmatig wat glazen moeten wassen om iedereen regelmatig van een schoon glas te voorzien. Aan het eind van de avond dienen alle glazen te worden gewassen. We kunnen ze dan kosteloos huren. Bestek en borden mogen vuil retour naar verhuurder. Meld je aan bij info@wildeweelde.nl.

Heel Wilde Weelde bakt

Wilde Weelders hebben vele talenten. Als nagerecht vormen we graag een buffet van heerlijke baksels. Bak jij heerlijke cake, taart of andere lekkernijen. Meld je aan bij info@wildeweelde.nl. We houden graag zicht op hoeveel mensen een nagerecht meebrengen. We willen voedselverspilling voorkomen.

Bloemkunstenaar

Een zomerfeest behoeft een kleurrijke decoratie. Ben jij een bloemkunstenaar die prachtige (veld)boeketten maakt? 

Opruimen/ opbouwen

In de ochtend bouwen we de 7e Hemel klaar voor ontvangst van zoveel mensen. Fijn als je daar aan mee wilt werken.

De thee- en pluktuin is zaterdags weer regulier geopend.

Het wordt dan ook zeer gewaardeerd wanneer we aan het eind van de avond gezamenlijk kunnen opruimen. Veel handen maken licht werk.

Kosten

Voor deelname aan het zomerfeest wordt een eigen bijdrage van € 35,- gevraagd. Je ontvangt hiervan een factuur.

Aanmelden

Aanmelden is verplicht en kan via de agenda. Geef je uiterlijk voor 8 juli op zodat we op tijd de catering kunnen informeren. 

Laat het ook weten als je bij wilt of kunt dragen aan een van de noodzakelijke activiteiten.

Hoe dan ook; we kijken uit naar je komst!

Overnachten

Er zijn mogelijkheden om te overnachten. Er is beperkte beschikbaarheid in de vakantiehuisjes van ‘In de 7e hemel’. Neem daarvoor rechtstreeks contact op met Hanneke via info@inde7ehemel.com

Daarnaast is er mogelijkheid om in de omgeving te kamperen. Dat kan bij Camping en B&B de Torenvalk in Grashoek en voormalig camping Uitspanning Zonnedauw.

Neem voor de Torenvalk contact op via: http://www.campingdetorenvalk.nl/

Voor Uitspanning Zonnedauw: graag even mailen (info@wildeweelde.nl) als je dit wilt, dan krijg je van Hanneke het telefoonnummer i.v.m. beperkte beschikbaarheid!

Het is niet mogelijk om met een tent of camper op het terrein van In de 7e hemel te overnachten.

 

facebook  twitter  linkedin  instagram 
Vakgroep natuurrijke omgeving

©2020 Wilde Weelde