Wilde Weelde Nieuwsbrief Bekijk online

Beste Wilde Weelder,

In deze interne nieuwsbrief aandacht voor het zomerfeest op 15 juli, het ontwerperscafe op 24 juni, en de Floriade.

ZOMERFEEST

Het is tijd voor een feestje! Hoog nodig, want de afgelopen twee jaar moesten we het doen met een uitgeklede ALV. Ontdaan van alle plezierige opsmuk. Maar dat gezellig samenzijn, genieten van heerlijk eten, dansen op prachtige muziek, in het gezelschap van zoveel warmhartige mensen, hebben we meer dan verdiend.

Daarom organiseren we op vrijdag 15 juli het Wilde Weelde zomerfeest. Een dag om te ont-moeten! Even een dag ontspannen. Zodat je zowel oude vrienden kunt weerzien, als nieuwe vrienden maken 😊 Er zijn zoveel nieuwe gezichten om deze dag te leren kennen.

We mogen ons in de 7e Hemel wanen; dat is dan ook de plek waar we met elkaar ons feest gaan vieren. We gunnen eventuele aanhang een moment voor zichzelf, want enkel de leden zijn uitgenodigd.

Locatie

Vanaf 13:30 uur ben je welkom op de kleurrijke locatie van Hanneke en Patrick in Grashoek in hun thee- en pluktuin ‘In de 7e hemel’. Het adres is: Belgenhoek 7, 5985 NJ, Grashoek.

Programma

De feestelijke dag begint na het middaguur. Dan kan iedereen rustig richting het zonnige zuiden afreizen. Het programma is als volgt:

Ontvangst: vanaf 13:30 uur
Wandeling met gids: 14:30 uur
Rondleiding: 16:30 uur
Aansteken barbecue: 18:00
Muziekavond: 20:30
Het feest zal tegen 00:00 uur eindigen.

Hulp:

We kunnen voor het zomerfeest nog wat hulp gebruiken en zoeken daarvoor nog verschillende talenten:

Barbecue master:

Weet jij wel raad met een hete plaat? Bak jij burgers met één hand bruin en krokant?

Meld je aan bij info@wildeweelde.nl. Het zou fijn zijn als er een groepje Barbecue masters is zodat je elkaar na 15 of 30 min weer kunt aflossen.

Afwastalent

Gedurende de dag zullen we regelmatig wat glazen moeten wassen om iedereen regelmatig van een schoon glas te voorzien. Aan het eind van de avond dienen alle glazen te worden gewassen. We kunnen ze dan kosteloos huren. Bestek en borden mogen vuil retour naar verhuurder. Meld je aan bij info@wildeweelde.nl.

Heel Wilde Weelde bakt

Wilde Weelders hebben vele talenten. Als nagerecht vormen we graag een buffet van heerlijke baksels. Bak jij heerlijke cake, taart of andere lekkernijen. Meld je aan bij info@wildeweelde.nl. We houden graag zicht op hoeveel mensen een nagerecht meebrengen. We willen voedselverspilling voorkomen.

Bloemkunstenaar

Een zomerfeest behoeft een kleurrijke decoratie. Ben jij een bloemkunstenaar die prachtige (veld)boeketten maakt? 

Opruimen/ opbouwen

In de ochtend bouwen we de 7e Hemel klaar voor ontvangst van zoveel mensen. Fijn als je daar aan mee wilt werken.

De thee- en pluktuin is zaterdags weer regulier geopend.

Het wordt dan ook zeer gewaardeerd wanneer we aan het eind van de avond gezamenlijk kunnen opruimen. Veel handen maken licht werk.

Kosten

Voor deelname aan het zomerfeest wordt een eigen bijdrage van € 35,- gevraagd. Je ontvangt hiervan een factuur.

Aanmelden

Aanmelden is verplicht en kan via de agenda. Geef je uiterlijk vóór 30 juni op zodat we op tijd de catering kunnen informeren. 

Laat het ook weten als je bij wilt of kunt dragen aan een van de noodzakelijke activiteiten.

Hoe dan ook; we kijken uit naar je komst!

Overnachten

Er zijn mogelijkheden om te overnachten. Er is beperkte beschikbaarheid in de vakantiehuisjes van ‘In de 7e hemel’. Neem daarvoor rechtstreeks contact op met Hanneke via info@inde7ehemel.com

Daarnaast is er mogelijkheid om in de omgeving te kamperen. Dat kan bij Camping en B&B de Torenvalk in Grashoek en voormalig camping Uitspanning Zonnedauw.

Neem voor de Torenvalk contact op via: http://www.campingdetorenvalk.nl/

Voor Uitspanning Zonnedauw: graag even mailen (info@wildeweelde.nl) als je dit wilt, dan krijg je van Hanneke het telefoonnummer i.v.m. beperkte beschikbaarheid!

Het is niet mogelijk om met een tent of camper op het terrein van In de 7e hemel te overnachten.

 

ONTWERPERSCAFE

24 juni zijn er (in ieder geval op 2 locaties) weer ontweperscafe’s, in de regio midden/oost opent Karen van Schothorst haar deuren vanaf 16u ben je welkom in Bussum. Voor regio Noord verzorgd Michiel Verheijen de middag, in Groningen ben je welkom, de exacte gegevens zijn te vinden in de agenda op de website. Aanmelden kan ook via de agenda.

Voor de regio zuid/west zoeken we nog iemand die deze gezellige middag kan organiseren.

 

FLORIADE

We werken momenteel aan een beter inzicht van de planning op de tuin. Je kunt je wel inschrijven maar het is niet gemakkelijk te zien wie wanneer al ingepland staat. Wellicht helpt het je om te kijken wanneer je het leuk lijkt ook te komen, door te zien wie er die dag al aangemeld zijn.

Dit is vanaf binnenkort te zien via: https://www.wildeweelde.nl/wilde-weelde-floriade-2022/#planning

We zijn bezig om op een aantal data workshops te verzorgen samen met Velt voor bezoekers van de Floriade expo.

Vanaf volgende week is er een krijtbord in de tuin waardoor het mogelijk is “rondleidingen” te communiceren met tijden. Voor degene die bemensen staat het vrij hier gebruik van te maken; het moet niet.

Maar vind je het leuk, laat het dan weten! Ook als je over een specifiek onderwerp iets extra’s kunt vertellen.

We willen dan tijdig onze social media kanalen inzetten om mensen op te roepen vooral die dag naar de Floriade te komen omdat…… je alles gaat vertellen over …..

Extra reclame dus voor je eigen bedrijf want we taggen jou!

Zie je dit niet zo zitten maar wil je wel bemensen en liever alleen vragen van bezoekers beantwoorden is dit natuurlijk ook helemaal prima.

Deze week wordt er ook een mooi cortenstaal entree bord geplaatst want wat blijkt is dat bezoekers soms niet doorhebben welke tuin ze betreden.

Dit bord zal na beëindiging van de Floriade verhuizen naar onze tuin in Appeltern.

facebook  twitter  linkedin  instagram 
Vakgroep natuurrijke omgeving

©2020 Wilde Weelde